امروز: جمعه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 10 ذو القعدة 1445 | 2024-05-17
کد خبر: 48799 |
تاریخ انتشار : ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹ | ارسال توسط : |
18 بازدید
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: می توان استفاده از دوچرخه در روزهای سه شنبه را مجدداً رواج داد و به جای اینکه دوچرخه ها زیر باد و باران از بین برود، بهتر است در صورت استفاده مردم از بین برود.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه علنی شورا در واکنش به گزارش بازدید امانی از محله جوادیه گفت: سد معبر به یک فرهنگ تبدیل شده است. اگر مردم از این افراد خرید نکنند چنین شرایطی پیش نمی آید اما این موضوع به یک فرهنگ اشتباه تبدیل شده و عادی شده است.

وی با بیان اینکه تمام مسائل تخصصی و دغدغه ما وسایل حمل و نقل عمومی است افزود: کسی که در شورا مسئله شخصی با دیگری ندارد و همه دغدغه رفع مشکلات حمل و نقل عمومی هستند.

رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: می توان استفاده از دوچرخه در روزهای سه شنبه را مجدداً رواج داد و به جای اینکه دوچرخه ها زیر باد و باران از بین برود، بهتر است در صورت استفاده مردم از بین برود.

وی ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش هفته گذشته این موضوع را مطرح کرد که اگر زمینی در اختیار آنها قرار بگیرد با توان خود و یا خیرین مدرسه ساز نسبت به ساخت مدارس و نوسازی آن اقدام خواهند کرد.

در ادامه این جلسه مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز ضمن تقدیر از رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت برای بازدید از منطقه ۱۷ و ۱۸، گفت: مردم منطقه ۱۵، ۱۶، ۱۹ و ۲۰ نیز درخواست بازدید از این مناطق توسط رئیس جمهور را دارند؛ چراکه برخی مشکلات از جمله مشکل ریل های راه آهن و دکل های فشار برقی با حضور رئیس جمهور حل می شود.

وی ادامه داد: پیشنهاد بنده این است که موارد خارج از وظایف شهرداری نیز پیگیری شود تا بتوان این مشکلات را رفع کرد. ما در بازدید از منطقه ۱۶ که روز گذشته انجام شد، دیدیم که نظافت محله به خوبی انجام شده بود.
 پیرهادی با بیان اینکه ۵۰ پروژه در منطقه ۱۶ اجرا و آماده شده است، یادآور شد: زحمات و تلاش های شهردار این منطقه قابل تقدیر است.

مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران نیز با تأکید بر اینکه در برخی مناطق با ناپایداری در تعدادی از مدارس روبه رو هستیم گفت: شاید اختصاص اعتبار در شهرداری به این موضوع کمک کند.

وی اضافه کرد: تفاهم نامه ای بین شهردار و رئیس شورای وقت تهران با وزارت و آموزش و پرورش برای شکل گیری میز خیرین مدارس منعقد شد و می توان مجددا این موضوع را پیش برد و به سامان رساند.

در ادامه این جلسه میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران نیز گفت: محله جوادیه در این دوره از مدیریت شهری به طور جدی مورد توجه قرار گرفت.در محله جوادیه یک قالیشویی بزرگ پس از دهها سال در این دوره توسط شهرداری تملک و تبدیل به بوستان شد. این پروژه از پروژه های توسعه محلی بود که با دقت تکمیل و تجهیز شد و قرار بر این است تا پایان اردیبهشت ماه افتتاح شود.

وی افزود: ۱۲ هزار و ۶۴۰ متر مربع توزیع آسفالت در این محله صورت گرفت و ۲.۵ کیلومتر بازسازی انهار انجام شد. همجوار بوستان ایجاد شده، یک پارکینگ زیرسطحی در حال ساخت است که نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و درخواست داریم روند ساخت آن تسریع شود.

مظفر با بیان اینکه اقدامات خوبی انجام شده که باید در کنار نقاط ضعف مورد توجه قرار بگیرد، افزود: تعداد ۵۰ پروژه توسعه محلی برای این محله در سال جاری پیش بینی شده است.

مهدی اقراریان رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورا نیز گفت: یکی از موضوعاتی که شهروندان در بازدیدهای ما مطرح کردند، لزوم نظافت انهار بود. تعدادی از این انهار مدتهاست نظافت نشده و حیوانات موذی در اطراف این انهار تجمع می کنند و با افزایش دمای هوا این موضوع تشدید می شود. از شهرداری درخواست می شود در نظافت این جوی ها دقت کافی داشته باشند تا شاهد تجمع زباله نباشیم. باید فرهنگ سازی نیز صورت بگیرد که شهروندان زباله های خود را در انهار رها نکنند.

وی افزود: با توجه به افزایش تعداد سالمندان، ایجاد سرویس های بهداشتی در سطح شهر یکی از ضروریات است و باید به آن توجه شود. انتظار می رود دیوارنویسی های سرویس های بهداشتی نیز پاکسازی شود و این تلاش صورت بگیرد که در مدت باقی مانده مدیریت شهری به چنین مسائلی نیز توجه شود.

در این جلسه محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ تهران نیز در پاسخ به تذکرات و پرسش های اعضای شورا، گفت: خوشبختانه وضعیت خدمات شهری منطقه رو به پیشرفت است و مردم از این خدمات در راستای نگهداشت شهر رضایت دارند.

وی افزود: موضوعات مختلفی در مورد منطقه مطرح شد اما اقدامات زیادی در حال انجام است. این محله ۳۰۰ هکتار وسعت و ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و با وجود اینکه بیش از ۴۰ درصد بافت دارد اما صدور پروانه در این محله دو برابر شده و سال قبل ۱۶۰ فقره پروانه در محله صادر شده است.

سالاری پور با بیان اینکه چند پروژه تجمیعی در محله در اجراست افزود: بیش از پنج هزار متر مربع به سرانه فضای سبز اضافه خواهد شد و پارکینگ زیرسطحی منطقه نیز در نیمه اول سال تکمیل می شود.

وی ادامه داد: سه چشمه سرویس بهداشتی در محله وجود دارد که یک مورد در بوستان تازه تأسیس و دیگری در پایانه این محله پیش بینی شده و در حال ساخت است.

سالاری پور با بیان اینکه قسمت کوچکی از این محله درگیر موضوعات خاصی از جمله استقرار جگرکی ها و مشکلات ناشی از آن از جمله لایروبی انهار روبرو است که تلاش بر رفع آن داریم گفت: ۱۵ پروژه توسعه محلی در محله جوادیه به پایان رسیده و ۱۵ مورد نیز در حال اجراست.

وی با اعلام اینکه ۲.۵ کیلومتر شبکه جمع آوری آب های سطحی صورت گرفت ادامه داد: یک پایانه اتوبوسرانی در حال احداث است که تا پایان خردادماه آماده بهره برداری خواهد شد.

شهردار منطقه ۱۶ با اشاره به مشکلات ریل‌های راه آهن برای این محله نیز گفت: حریم راه آهن ۱۱۶ متر است که مردم را در سطح منطقه با مشکل مواجه کرده است.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top