کدام فیلمسازان به سراغ «آلزایمر» رفتند؟
سینمای ایران همواره تلاش کرده است به موضوعات مختلفی از زندگی روزمره مردم بپردازد و موضوع «آلزایمر» هم یکی از این مباحث است.
آدرس غلط برای رفع مشکلات صنعت اسباببازی و درهای بسته کانون پرورش فکری
مدیر مجمع فعالان کودک و نوجوان صنعت بازی و اسباببازی را در حال گسترش معرفی میکند و معتقد است که در این شرایط دیگر همه کارها برای رفع مشکلات در ید قدرت حاکمیت نیست، اما به زعم او کانون پرورش فکری و شورای نظارت بر اسباببازی مقصر برخی از این چالشها هستند؛ هرچند تاکید میکند نگاه صرفا فرهنگی به اسباببازی منطقی نیست و باید موضوعات فرهنگی و صنعتی را کنار هم درنظر گرفت تا بتوان به رفع چالشها امیدوار بود.
بازگشایی شمسالعماره/ ۲۰ فرش از گنجینه کاخ گلستان رونمایی شد
همزمان با بازگشایی شمسالعماره، حدود ۲۰ تخته فرش از گنجینه کاخ گلستان برای نخستین بار رونمایی شد.
«هفتک»؛ چراکه نه؟!
سیدعباس امام، معادلسازیها و واژهها را نوعی قرارداد میخواند و میگوید: بیش از ۶۰ سال است که «تیک» در زبان فارسی جا افتاده است، همانطور که گفته شد زمانی که کلمهای جا بیفتد، معادلسازی برای آن سخت میشود.
خانه «میرزاعلی خان امیرصدیقی» در تهران تخریب شد
لودرها چند شب پیش به جان خانهای تاریخی در قلب بافت تاریخی ایران افتادند و خانه «میرزاعلی خان امیرصدیقی» را تخریب کردند؛ خانهای در بافت تاریخی عودلاجان (اودلاجان) که در فهرست میراث ملی ایران ثبت شده است.
حاشیهنگاری در آستانه اعلام لیست فیلمهای جشنواره فجر
با نزدیک شدن به زمان جمعبندی نهایی آراء هیأت انتخاب جشنواره فیلم فجر یک پرسش مهم مطرح است؛ اینکه جشنواره با چه رویکردی فیلمها را گزینش کرده و فیلمها تا چه حد از تیغ ممیزی عبور میکنند؟
ماجرای دولتی شدن یک جشنواره و درد ادامهدار صنعت اسباببازی
کمتر از ۱۰ روز دیگر نهمین دوره از جشنواره ملی اسباببازی برگزار میشود؛ جشنوارهای که به اذعان مدیر مجمع فعالان کودک و نوجوان با یک انحراف معیار قابل توجه از مقصود اولیه شکلگیری خود فاصله گرفته است و حالا در یک فضای بیتفاوتی تبدیل به اتفاقی صرفا حاکمیتی و دولتی شده است که عملا با زیستبومِ صنعت اسباببازی از زمین تا آسمان فاصله دارد.
فصل دوم «بازی مرکب» از نگاه منتقدان ۵ رسانه: شگفتانگیز یا ناامیدکننده؟
فصل دوم سریال «بازی مرکب» در حالی پس از انتظار فراوان منتشر شده که نقدهایی متفاوتی را از سوی منتقدان دریافت کرده است.
ناگفتههایی از ثبت پرماجرای یک ساز
تهیه کننده پرونده ثبت جهانی رباب ضمن تشریح تاریخچه و خاستگاه سرزمینی ساز رباب در ایران، از سرنوشت پرونده جهانی این ساز که چندین سال در نوبت جهانی شدن بوده، گفت.
تلویزیون با ساز مهربان میشود؟
با پخش چند ویژه برنامه مناسبتی به نظر میرسد تغییراتی در سختگیریهای صدا و سیما نسبت به نمایش ساز به وجود آمده است، به گونهای که در برخی از برنامهها تلویزیونی، سازهای موسیقی حداقل از نمای دور نمایش داده میشوند؛ اتفاقی که در ۳ سال اخیر تا حدی متوقف شده بود.