امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 43237 |
تاریخ انتشار : ۲۹ تیر ۱۴۰۲ - ۰:۳۲ | ارسال توسط : |
40 بازدید
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: باستان‌شناسان با کاوش در آلمان سکه‌های طلای ۵۰۰ ساله‌ای را کشف کردند که در بین ویرانه‌های یک صومعه قرون‌ وسطایی دفن شده بودند.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا ، باستان‌شناسان چهار سکه طلای ۵۰۰ ساله را در صومعه‌ای واقع در آلمان کشف کردند. این صومعه که با نام «Himmelpforten» شناخته می‌شود، از زمان تاسیس در سال […]

گروه فرهنگی: باستان‌شناسان با کاوش در آلمان سکه‌های طلای ۵۰۰ ساله‌ای را کشف کردند که در بین ویرانه‌های یک صومعه قرون‌ وسطایی دفن شده بودند.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا ، باستان‌شناسان چهار سکه طلای ۵۰۰ ساله را در صومعه‌ای واقع در آلمان کشف کردند. این صومعه که با نام «Himmelpforten» شناخته می‌شود، از زمان تاسیس در سال ۱۲۵۳ میلادی تا قرن شانزدهم فعال بود. باستان‌شناسان معتقدند یکی از راهبان در سال ۱۵۲۵ و در جریان یک شورش، این چهار سکه را شتابان دفن کرده‌ است.
 

به گفته کارشناسان، این سکه‌های طلا از ارزش بالایی برخوردار بوده و یک راهب آن‌ها را در جریان یک موقعیت خطرناک با عجله پنهان کرده است.این سکه‌ها به عنوان «گیلدر» ‌ (پول رایج امپراتوری روم باستان) شناسایی شده‌اند. یکی از این سکه‌ها در فرانکفورت و پیش از سال ۱۴۹۳ میلادی و در دوران حکومت «فریدریش سوم» ضرب شده است. یکی دیگر از این سکه‌ها در «شواباخ» در فاصله بین ۱۴۸۶ تا ۱۴۹۵ میلادی و دو مورد دیگر در «بن» ‌ و در سال ۱۴۸۰ میلادی تولید و ضرب شده‌اند.

کاوشگران علاوه‌بر این سکه‌ها، مجموعه‌ای از آثارتاریخی همچون قفل‌های برنجی کتابخانه صومعه، سرامیک و استخوان‌های حیوانات را کشف کرده‌اند. این آثار تاریخی اطلاعات جدیدی را درباره این صومعه بزرگ ارائه می‌کند.
تنها چیزی که از خود صومعه باقی مانده، پایه‌های برخی از ساختمان‌ها، از جمله عبادتگاه اصلی و غذاخوری است که راهبان در آن غذا می‌خوردند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top