امروز: پنجشنبه, ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 23 ذو القعدة 1445 | 2024-05-30
کد خبر: 42769 |
تاریخ انتشار : ۰۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲ | ارسال توسط : |
96 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تصویب و ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار برای تخصیص تسهیلات بانکی به منظور حفظ، مرمت و مقاوم‌سازی بناهای تاریخی خبر داد.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، فاطمه داوری درباره جزئیات این تسهیلات بانکی گفت: با پیگیری‌های انجام شده […]

گروه فرهنگی: مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تصویب و ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار برای تخصیص تسهیلات بانکی به منظور حفظ، مرمت و مقاوم‌سازی بناهای تاریخی خبر داد.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، فاطمه داوری درباره جزئیات این تسهیلات بانکی گفت: با پیگیری‌های انجام شده از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری وزارت راه و شهرسازی، برای نخستین‌بار در کشور، با مصوبه شورای پول و اعتبار، تسهیلات بانکی برای حفظ، مرمت و مقاوم‌سازی بناهای تاریخی تصویب و ابلاغ شد.
 

مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی اضافه کرد: برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب و ماندگار برای حمایت از مردم به عنوان مالکان و بهره‌برداران بناهای تاریخی، تسهیلات تا سقف ۳۶۰ میلیون تومان برای تهران، ۳۲۰ میلیون تومان برای شهرهای بزرگ و ۲۰۰ میلیون تومان برای روستاها در نظر گرفته شده و این دستورالعمل به همه بانک‌های کشور ابلاغ شده است.

داوری افزود: علاوه‌بر این تسهیلات، پیش‌بینی شده است وام ودیعه مسکن برای دوره مرمت و مقام‌سازی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به این واحدها تعلق گیرد. همچنین به‌زودی با همکاری سایر دستگاه‌ها، دستورالعمل اجرایی تخصیص این وام‌ها که بازپرداخت ۵ ساله دارند، برای بهره‌مندی حداکثری مردم در بافت‌های تاریخی تعیین می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی اظهار کرد: وزارت میراث فرهنگی به دنبال توسعه و ترویج  مرمت و احیاء در بافت‌های تاریخی کشور به جای تخریب و نوسازی است. نوسازی، مقصد مطلوب ما نیست، بلکه آنچه را در بافت‌های تاریخی داریم، به صورت حداکثری حمایت و محافظت می‌کنیم و مرمت و مقاوم‌سازی هم توسط خود مردم انجام می‌گیرد.داوری گفت: پهنه بافت‌های فرسوده شناسایی‌شده شهری، حدود ۷۲ هزار هکتار است. در این محدوده، ۱۹۱ بافت تاریخی شهری داریم که پهنه‌ای حدود ۳۴ هزار هکتاری را شامل می‌شود.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top