امروز: دوشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 27 ذو القعدة 1445 | 2024-06-03
کد خبر: 24908 |
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰:۳۲ | ارسال توسط : |
161 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: کاوش باستان‌شناسی در محوطه تاریخی «سقاره» در مصر به کشف یک مقبره باستانی دیگر منجر شد.به گزارش  انعکاس روز و به نقل از ایسنا، «سقاره»، دهکده باستانی واقع در منطقه «جیزه» که برای مقبره‌های عظیم فرعون‌های مصر شهرت دارد، سال‌ها به عنوان گورستان سلطنتی «ممفیس» پایتخت مصر باستان مورد استفاده قرار می‌گرفت. از زمانی که کاوش‌های باستان‌شناسی از دهه […]

گروه فرهنگی: کاوش باستان‌شناسی در محوطه تاریخی «سقاره» در مصر به کشف یک مقبره باستانی دیگر منجر شد.به گزارش  انعکاس روز و به نقل از ایسنا، «سقاره»، دهکده باستانی واقع در منطقه «جیزه» که برای مقبره‌های عظیم فرعون‌های مصر شهرت دارد، سال‌ها به عنوان گورستان سلطنتی «ممفیس» پایتخت مصر باستان مورد استفاده قرار می‌گرفت. از زمانی که کاوش‌های باستان‌شناسی از دهه ۷۰ میلادی در «سقاره» آغاز شد، با گذشت زمان اهمیت این مکان به دلیل نقش پررنگی که در ارائه اطلاعات درباره تاریخچه مصر باستان دارد، افزایش یافت. حالا باستان‌شناسان اعلام کرده‌اند در نتیجه یک پروژه اکتشافی که به همت دانشگاه قاهره صورت گرفته است، موفق شده‌اند فضای داخلی یک مقبره باستانی در گورستان سقاره را که در نزدیکی اهرام ثلاثه قرار دارد کشف کنند.

با توجه به بیانیه‌ای که توسط وزارت آثار باستانی و گردشگری مصر منتشر شده است، این مقبره به یک مقام بسیار مهم به نام «Ptahemwia» تعلق دارد که به «رامسس دوم» خدمت می‌کرد. «رامسس دوم» بین سال‌های ۱۲۷۹ تا ۱۲۱۳ پیش از میلاد حکومت می‌کرد.«مصطفی وزیری» دبیر شورای عالی آثار باستانی مصر در مورد این اکتشاف بیان کرد: «این مقبره به دلیل مقام صاحب آن اهمیت بسیار بالایی دارد. صاحب این مقبره یک کاتب سلطنتی، رئیس خزانه‌داری، ناظر ارشد اموال فرعون و مسوول پیشکش‌هایی که به معبد «رامسس دوم» اهدا می‌شدند بود.»

 به گفته سرپرست این پروژه اکتشافی، در جریان کاوش جدید، ورودی مقبره که با سنگ‌های حکاکی‌شده ساخته شده است به همراه کتیبه‌هایی که صاحب مقبره را به تصویر می‌کشند، کشف شده است.در این پروژه همچنین تخته سنگ‌هایی که بر روی آن‌ها نوشته‌هایی حکاکی شده است به همراه چندین ستون که برخی‌ از آن‌ها همچنان در محل اولیه باقی مانده‌ و برخی در شن مدفون شده‌ کشف شده‌اند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top