امروز: جمعه, ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 24 ذو القعدة 1445 | 2024-05-31
کد خبر: 2092 |
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۲:۱۳ | ارسال توسط : |
1742 بازدید
۰
| 7
ارسال به دوستان
پ

رییس فراکسیون مرزنشینان درباره خبر توقیف محموله گوشت در مرز دوغارون و وجود مافیای گوشت در کشور گفت: انتشار این اخبار کذب فقط برای بدبینی علیه نظام و دولت است و هیچ‌گونه توقیف واردات گوشتی در گمرک دوغارون اتفاق نیفتاده و مافیایی هم در این زمینه وجود ندارد.

 به گزارش انعکاس روز، دکتر جلیل رحیمی‌‌جهان‌آبادی افزود: اخیرا در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور خبری مبنی بر توقیف یک محموله شش کامیون گوشت که از هرات قرار بوده وارد کشور شود منتشر شده است و قصد داشته‌اند با انتشار این خبر به مردم القا کنند که یک مافیا گوشت در کشور وجود دارد که جلوی واردات گوشت را گرفته‌ است و می‌توان گوشت ارزان وارد اما مافیا مانع می‌شود.

وی تصریح کرد: بعنوان نماینده مردم شریف تربت‌جام، تایباد‌، باخرز و صالح‌آباد در مجلس شورای اسلامی که گمرک دوغارون هم در این حوزه انتخاباتی وجود دارد، پس از کسب اطلاع از مسئولین گمرک و استانی متوجه شدیم این خبر کذب محض است و با قصد دیگری افراد این خبر را منتشر کرده‌اند.
رحیمی‌جهان‌آبادی افزود: افراد با نشر اکاذیب و تشویشف اذهان عمومی به هدف سیاه‌نمایی وضعیت کشور، تخریب علیه نظام و نهادهای خدمتگذار در نظام تلاش می‌کنند به آبروی این نهادها ضربه بزنند و چنین افرادی دلسوز مردم نیستند.
وی عنوان کرد: درست است که شرایط اقتصادی کشور و بازار تنش‌ها و نوسان‌هایی دارد اما نشر این اخبار نادرست و دروغ که پیشینه زیادی هم چنین افرادی در حوزه‌های دیگر دارند و ذهن مردم را آشفته می‌کنند کار غیراخلاقی و غیرقانونی است.
این نماینده مجلس تاکید کرد: ایجاد بدبینی علیه نظام و نهادهای حکومتی، اقدام علیه آرامش و امنیت مردم است و متاسفم این اخبار از سوی افرادی مطرح می‌شود که ادعای حمایت از نظام را دارند اما برای تخریب دولت و نگاه جناحی‌شان این اقدامات را انجام می‌دهند ولی متوجه نیستند که سر شاخه نشسته‌اند و انتهای شاخه را می‌بُرند و درواقع به اصل نظام، اعتماد و آرامش مردم آسیب وارد می‌کنند.
رحیمی‌جهان‌آبادی گفت: نه محموله‌ای در گمرک دوغارون توقیف شده و نه مجموعه‌ای وجود دارد که بخواهد جلوی واردات گوشت را بگیرد و واردات گوشت از بسیاری از کشورها من‌جمله افغانستان صورت می‌پذیرد. همچنین برای واردات گوشت از هر کشوری همانند سایر کالاهای خوراکی، یکسری مقررات بهداشتی و اداری مثل بررسی بارنامه وجود دارد که برای تضمین و تامین سلامت مردم است و بجز اجرای چنین مواردی در گمرک‌ها که طبق زمان استاندارد هم انجام می‌شوند هیچ توقف دیگری وجود ندارد.

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top