امروز: چهارشنبه, ۱۲ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 2 رجب 1446 | 2025-01-01
کد خبر: 55160 |
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹ | ارسال توسط : |
4 بازدید
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه برپایی کلاس‌های چندپایه راهکاری منطقی برای استفاده بهینه از منابع انسانی و آموزشی در مناطق کمتر برخوردار است گفت: علاوه بر استفاده از معلمان فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان، دوره‌های آموزشی برای معلمان حق‌التدریس در کلاس‌های چندپایه در نظر گرفته شده است.

رضوان حکیم‌زاده در گفت‌وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، با بیان اینکه تقویت توانمندی‌های معلمان و ارتقای کیفیت آموزش، می‌تواند چالش‌های موجود را کاهش دهد گفت: موضوع کلاس‌های چندپایه در مناطق کم‌برخوردار و روستایی به‌ویژه آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یک چالش مهم در نظام آموزشی کشور مطرح شد. 

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه کلاس‌های چند پایه علاوه بر الزام، یک راهکار اساسی برای پوشش آموزشی مناطق با تعداد کم دانش‌آموز است ادامه داد: وقتی تعداد دانش‌آموزان کم است و معلم مسئولیت تدریس کلاس‌های چند پایه را برعهده می‌گیرد علاوه بر بهینه‌سازی منابع انسانی، فرصتی برای دسترسی دانش‌آموزان به آموزش‌های باکیفیت در شرایط محدود فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه توانمندسازی معلمان در مناطق کم برخوردار یکی از اولویت‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش است افزود: برای تدریس در کلاس‌های چندپایه، معلمان باید آموزش‌های ویژه‌ای ببینند تا بتوانند به‌طور مؤثر و هماهنگ، چند پایه را تدریس کنند.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه علاوه بر استفاده از معلمان فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان، دوره‌های آموزشی برای معلمان حق‌التدریس برای تدریس در کلاس‌های چندپایه در نظر گرفته شده ادامه داد: با این کار معلمان از نظر حرفه‌ای به سطح مطلوبی خواهند رسید. 

حکیم زاده با بیان اینکه نظارت بر عملکرد معلمان کلاس‌های چندپایه یکی از اقدامات مهم وزارت آموزش و پرورش است افزود: این نظارت‌ها علاوه بر ارزیابی وضعیت تدریس معلمان، به شناسایی نیازهای آموزشی و مشکلات موجود در کلاس‌های چندپایه کمک می‌کند. 

وی با بیان اینکه معلمان مناطق محروم، باید علاوه بر مهارت‌های تدریس معمولی، توانایی مدیریت کلاس‌های چندپایه، طراحی فعالیت‌های آموزشی برای گروه‌های سنی و تحصیلی مختلف و ایجاد فضای یادگیری مؤثر برای دانش‌آموزان در شرایط خاص را نیز داشته باشند اظهار کرد: این موضوع به آموزش‌های ویژه و پیگیری‌های مستمر از سوی وزارت آموزش و پرورش نیاز دارد تا کیفیت آموزشی مناسبی فراهم شود.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top