امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 51538 |
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰:۳۱ | ارسال توسط : |
31 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: چارلز سایفرس بازیگر آمریکایی که بیشتر برای بازی در فیلم‌های ساخته جان کارپنتر و بویژه فیلم «هالووین» شناخته می‌شود، در سن ۸۵ سالگی درگذشت.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، چارلز سایفرس بیشتر به خاطر همکاری‌هایش با جان کارپنتر کارگردان مشهور شناخته می‌شود.   سایفرس ابتدا با جان کارپنتر در فیلم اکشن  «حمله به کلانتری ۱۳» در […]

گروه فرهنگی: چارلز سایفرس بازیگر آمریکایی که بیشتر برای بازی در فیلم‌های ساخته جان کارپنتر و بویژه فیلم «هالووین» شناخته می‌شود، در سن ۸۵ سالگی درگذشت.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، چارلز سایفرس بیشتر به خاطر همکاری‌هایش با جان کارپنتر کارگردان مشهور شناخته می‌شود.
 

سایفرس ابتدا با جان کارپنتر در فیلم اکشن  «حمله به کلانتری ۱۳» در سال ۱۹۷۶ همکاری کرد که در آن نقش استارکر، یک افسر پلیس، را ایفا کرد و پس از بازی در فیلم «هالووین» (۱۹۷۸) که یکی از معروف‌ترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما به شمار می‌رود، در فیلم ترسناک  «مه» در سال ۱۹۸۰ و فیلم  «فرار از نیویورک» در سال ۱۹۸۱ ظاهر شد.

فیلم «هالووین» محصول سال ۱۹۷۸، یکی از تأثیرگذارترین و مشهورترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینماست که به کارگردانی جان کارپنتر و نویسندگی کارپنتر و دبرا هیل ساخته شده است و چارلز سایفرس در آن نقش کلانتر لی براکت را ایفا کرده است. «هالووین» به عنوان یکی از نخستین فیلم‌های ژانر «اسلشر» شناخته می‌شود و نقش مهمی در شکل‌گیری و محبوبیت این ژانر داشت.

این فیلم با بودجه‌ای بسیار کم (حدود ۳۰۰ هزار دلار) ساخته شد، اما در گیشه بیش از ۷۰ میلیون دلار فروش داشت و به یکی از موفق‌ترین فیلم‌های مستقل تاریخ تبدیل شد.به گزارش ورایتی، سایفرس همچنین در سریال‌ها و فیلم‌های تلویزیونی متعددی نیز ظاهر شده است، اما همکاری‌های او با جان کارپنتر او را به یک چهره شناخته‌شده در ژانر ترسناک تبدیل کرد. بازیگری او معمولاً با کاراکترهای قوی و با شخصیت‌های با نفوذ و غالبا با نقش‌های پلیسی شناخته می‌شود.

از دیگر فیلم‌هایی که سایفرس در آن‌ها نقش‌آفرینی کرده می‌توان به «تراک ترنر» (۱۹۷۴)،  «بازگشت به خانه» (۱۹۷۸)،  «مزرعه پیاز» (۱۹۷۹)، «مرز» (۱۹۸۰)،  «هنکی‌تونک من» (۱۹۸۲) و  «لیگ بزرگ» (۱۹۸۹) اشاره کرد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top