امروز: پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 20 جماد أول 1446 | 2024-11-21
کد خبر: 49498 |
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰ | ارسال توسط : |
74 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از آبان ماه ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در مجموع پنج میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز غربالگری شده‌اند گفت: طبق تکالیف قانونی آموزش و پرورش، در سال­‌های آینده با فراهم شدن زیر ساخت­‌های لازم، غربالگری برای تمامی دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

امیر تجلی‌نیا در گفت‌وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، با بیان اینکه آزمون غربالگری پایه روان شناختی برای پایه­‌های سوم و پنجم ابتدایی، هفتم و هشتم متوسطه اول و دهم متوسطه دوم برگزار شده است گفت: در پایه اول ابتدایی، آزمون غربالگری پیش‌بینی اختلالات یادگیری انجام شده است.

وی با بیان اینکه با توجه به محدودیت­‌ها این آزمون در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برای ۶ پایه در نظر گرفته شد افزود: برنامه‌ریزی شده که طبق تکالیف قانونی آموزش و پرورش، در سال­‌های آینده با فراهم شدن زیر ساخت­‌های لازم، برای تمامی دانش‌آموزان اجرا شود، البته نیازمند کمک تمامی دستگاه‌های عضو ائتلاف نماد هستیم.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش ‌آموزان پایه هفتم و هشتم از ۲۵ آبان تا ۲۰ بهمن ماه سال گذشته مهلت شرکت در غربالگری را داشتند ادامه داد: غربالگری مقطع ابتدایی (اول، سوم و پنجم) از ۲۵ بهمن ماه تا پنجم خرداد ماه انجام شده است.

تجلی نیا با بیان اینکه غربالگری در سامانه نظام مراقبت اجتماعی دانش ­آموزان (نماد) که در بستر پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش  my.medu.ir قرار دارد انجام می‌شود گفت: از آبان ماه ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در مجموع پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر غربال شدند.

وی با بیان اینکه با عنایت به ماده ۴۴ آیین نامه اجرایی قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و تکالیف قانونی آموزش و پرورش در این زمینه و همچنین سند ائتلاف برنامه ملی نماد، غربالگری با هدف شناسایی به موقع مشکلات، اختلالات و آسیب­‌های روانی اجتماعی انجام می‌شود افزود: پس از غربال اولیه، دانش ‌آموزان در معرض خطر و پرخطر جهت دریافت خدمات مصاحبه تشخیصی و همچنین در صورت تایید شدن مشکل یا اختلال، جهت دریافت خدمات راهنمایی و مشاوره به مراکز مشاوره و سایر مراکز برون سازمانی ارجاع می‌شوند.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش هدف از این کار را کمک به دانش آموزان و والدین و همچنین کارکنان مدارس در راستای پیشگیری و مداخله بهنگام و موثر دانست.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top