امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 49099 |
تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱ | ارسال توسط : |
66 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی:فروش آثار هنر مدرن و معاصر در ماه مه این هفته در نیویورک آغاز می‌شود. سوالاتی در مورد وضعیت بازار مطرح شده است و در عین حال تعداد آثار عرضه‌شده نسبت به سال‌های گذشته در «ساتبیز»، «کریستیز» و «فیلیپس» کاهش یافته است.   به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، گران‌ترین اثر هنری که در هفته پیش‌رو به […]

گروه فرهنگی:فروش آثار هنر مدرن و معاصر در ماه مه این هفته در نیویورک آغاز می‌شود. سوالاتی در مورد وضعیت بازار مطرح شده است و در عین حال تعداد آثار عرضه‌شده نسبت به سال‌های گذشته در «ساتبیز»، «کریستیز» و «فیلیپس» کاهش یافته است.

 

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، گران‌ترین اثر هنری که در هفته پیش‌رو به حراج گذاشته خواهد شد در حراجی «فیلیپس» ارائه می‌شود، چراکه پیش‌بینی می‌شود یک اثر هنری از «ژن میشل باسکیا» در حراجی تا ۶۰ میلیون دلار به فروش برسد.در ادامه به برخی از قابل‌توجه‌ترین آثار که به زودی به مزایده گذاشته می‌شوند، خواهیم پرداخت.

 

یک تابلو نقاشی به نام «تصویر شماره ۶» (۲۰۰۵) اثر «کری جیمز مارشال» در حراجی «ساتبیز» درحالی به مزایده گذاشته شد که برآورد شده بود به قیمت ۷ الی ۱۰ میلیون دلار فروخته شود که در نهایت به قیمت ۷.۸ میلیون دلار چکش خورد.

«مارشال» یکی از پرفروش‌ترین هنرمندان سیاه‌پوست معاصر است که گران‌ترین اثر آن در سال ۲۰۱۸ به دنبال برگزاری یک نمایشگاه انفرادی در موزه هنر متروپولیتن، در یک حراجی به قیمت ۲۱ میلیون دلار فروخته شده است. دومین اثر گران این هنرمند، اما یکی از نقاشی‌های مجموعه «تصاویر» بود که در نهایت به قیمت ۱۸.۵ میلیون دلار فروخته شد.

«مارشال» روند خلق مجموعه نقاشی‌های «تصاویر» را از سال ۲۰۰۳ آغاز کرد.
همچنین یک نقاشی از «فرانسیس بیکن» با عنوان «خم شدن جورج دایر» (۱۹۶۶) با قیمت تخمینی ۳۰ الی ۵۰ میلیون دلار در حراج آثار هنر معاصر «ساتبیز» به مزایده گذاشته شد و در نهایت به قیمت ۲۷.۷ میلیون دلار به فروش رسید.

«بدون عنوان» (۱۹۸۲) اثر «ژان میشل باسکیا»
علاوه بر این، در حراج هنر مدرن و معاصر «فیلیپس» یک تابلو نقاشی «بدون عنوان» (۱۹۸۲) اثر «ژان میشل باسکیا» با قیمت تخمینی ۴۰ الی ۶۰ میلیون دلار ارائه شد و به یک خریدار از پشت تلفن به قیمت ۴۶.۵ میلیون دلار فروخته شد.

«رویداد» اثر «برایس ماردن»
نکته قابل توجه درباره حراج هنر قرن بیست و یکم «کریستیز» حذف، اثر هنری از «برایس ماردن»، نقاش آمریکایی که سال گذشته در سن ۸۴سالگی درگذشت و بود که قرار بود به قیمتی بین ۳۰ الی ۵۰ میلیون دلار به مزایده گذاشته شود.

این نقاشی بزرگ که «رویداد» نام دارد، در فاصله ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ توسط «ماردن» خلق شد و اگر این اثر به پایین‌ترین قیمت برآوردشده هم فروخته می‌شد، رکورد فروش آثار این هنرمند جا به جا می‌شد.پس از اینکه «ماردن» نقاشی «رویداد» را در سال ۲۰۰۷ خلق کرد یک مجموعه‌دار خصوصی آن را خرید و هرگز آن را به هیچ نمایشگاهی امانت نداد و به همین دلیل این اثر هنری برای عموم مردم به نمایش گذاشته نشد.اما در حراج پانزدهم مه هنر مدرن «ساتبیز» یکی از تابلو‌های نقاشی با موضوع پشته‌های علف خشک اثر «کلود مونه»، نقاش نامدار فرانسوی درحالی به مزایده گذاشته خواهد شد که پیش‌بینی می‌شود ده‌ها میلیون دلار چکش بخورد.

«پشته‌های علف خشک در ژیورنی» (۱۸۹۳) اثر «کلود مونه»
«پشته‌های علف خشک در ژیورنی» (۱۸۹۳)، یک نقاشی از مجموعه نقاشی‌های پشته‌های علف خشک، یکی از مشهورترین مجموعه‌های این هنرمند است و پیش‌بینی می‌شود که به قیمتی بیش از ۳۰ میلیون دلار به فروش برسد.حراجی «ساتبیز» با فروش تابلو نقاشی «پشته علف خشک» (۱۸۹۰) در سال ۲۰۱۹ به قیمت ۱۱۰.۷ دلار به رکورد فروش آثار «مونه» دست یافت. با فروش آن نقاشی رکورد جدیدی برای «مونه» و فروش یک اثر هنری امپرسیونیست در حراجی به ثبت رسید.

«گوشه‌ای از باغ با پروانه‌ها (۱۸۸۷) اثر «وینسنت ون‌گوگ»‌
«کریستیز» در حراج روز شانزدهم مه هنر قرن بیستم، میزبان نقاشی «گوشه‌ای از باغ با پروانه‌ها (۱۸۸۷) اثر «وینسنت ون‌گوگ» است که قیمت ۲۸ الی ۳۵ میلیون دلار برای آن برآورد شده است.سوال اینجاست که که آیا این نقاشی «ون‌گوگ» در هفته جاری خوش‌شانس خواهد بود؟ چراکه این نقاشی ۶ سال پیش، زمانی که «کریستیز» با قیمت تقریبی ۴۰ میلیون دلار ارائه کرد، در فروخته‌شدن ناکام ماند. اینبار این نقاشی درحالی در حراجی ارائه خواهد شد که کف قیمت آن ۱۲ میلیون دلار کمتر از ۶ سال قبل تعیین شده است، تا این اثر هنری خانه جدیدی پیدا کند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top