امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 46197 |
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰:۳۲ | ارسال توسط : |
75 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: باستان‌شناسان با کاوش در اوکراین، گورستان باستانی را کشف کردند که اجساد آن درحالی دفن شده بودند که به گردن آن‌ها حلقه‌هایی آویخته و روی پاهایشان سطل قرار داده شده بود.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، باستان‌شناسان یک گورستان هزارساله را در اوکراین کشف کردند که اجساد در آن به همراه سلاح و جواهرات دفن شده […]

گروه فرهنگی: باستان‌شناسان با کاوش در اوکراین، گورستان باستانی را کشف کردند که اجساد آن درحالی دفن شده بودند که به گردن آن‌ها حلقه‌هایی آویخته و روی پاهایشان سطل قرار داده شده بود.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، باستان‌شناسان یک گورستان هزارساله را در اوکراین کشف کردند که اجساد در آن به همراه سلاح و جواهرات دفن شده بودند. نکته قابل توجه درباره این گورستان، وجود سطل در نزدیکی پاهای برخی از اجساد است.
 

«لایوساینس» در گزارشی نوشت این گورستان که قدمت آن به قرن یازدهم میلادی بازمی‌گردد در ۸۰ کیلومتری جنوب «کی‌یف» واقع شده است و در مجموع ۱۷۰ گور در آن وجود دارد که بیشتر اجساد آن‌ها درون تابوت چوبی دفن شده بودند.در این گورستان هم مرد و هم زن دفن شده‌اند. برخی از مردان در این گورستان به همراه سلاح‌هایی همچون تبر، سرنیزه و شمشیر دفن شده بودند. همچنین برخی از زنان درحالی دفن شده بودند که حلقه‌های نفیسی را بر گردن داشتند که به نظر می‌رسد نوعی نشانه اجتماعی باشد.

به گفته باستان‌شناسان، بعضی از این اجساد درحالی دفن شده بودند که روی پاهایشان سطل‌های چوبی قرار داده شده بود، که ممکن است بخشی از مراسم خاکسپاری بوده باشد. البته پیش‌تر در دیگر محوطه‌های تاریخی واقع در این منطقه، جسدهایی به همراه سطل کشف شده بود.باستان‌شناسان همچنین بقایای یک محراب سنگی به همراه چند دستبند و مُهره و بقایای غذاهای پیشکش‌شده همچون استخوان مرغ، ‌ پوست تخم‌مرغ و چندین اثر تاریخی دیگر را کشف کردند.

برخی از آثار باستانی مشابه اشیاء تاریخی هستند که در دریای بالتیک کشف می‌شوند و بر این اساس می‌توان در نظر گرفت که برخی از افرادی که در این گورستان دفن شده‌اند، ممکن است از آن منطقه آمده باشند تا در ارتش حاکمان «کی‌یف»، مانند «ولادیمیر کبیر» (که از سال ۹۸۰ تا ۱۰۱۵ میلادی سلطنت کرد) و «یاروسلاو خردمند» (که از ۱۰۱۹ تا ۱۰۵۴ سلطنت کرد) خدمت کنند. سرزمین‌هایی که «ولادیمیر کبیر» بر آن‌ها حکومت می‌کرد تا منطقه بالتیک ادامه داشت.

به گفته محققان، در زمانی که این گورستان مورد استفاده قرار می‌گرفت، مردم اوکراین در حال گرویدن به مسیحیت بودند. از جمله ولادیمیر کبیر که ریشه‌های بت‌پرستی خود را پشت سر گذاشت و در حدود سال ۹۸۷ میلادی قبل از ازدواج با «آنا»، خواهر امپراتور بیزانس «باسیل دوم»، غسل تعمید کرد.محققان در فاصله ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ در این گورستان کاوش کردند. به گفته آنها، ‌ ادامه جنگ روسیه و اوکراین بسیاری از کاوش‌های باستان‌شناسی در اوکراین از جمله این پروژه باستان‌شناسی را به تعویق انداخته است.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top