سرهنگ احسان مومنی در گفتوگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا با بیان اینکه اجرای دو طرح برخورد با تخلفات موتورسیکلتسواران و برخورد با پلاک مخدوش به طور جد در دستورکار پلیس راهور تهران بزرگ قرار گرفته است، گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای انتظام بخشی به ترافیک و مدیریت آن نسبت به اجرای قوانین و برخورد با تخلفات راهنمایی و رانندگی اقدام میکند و این جزو مواردی است که همواره در دستورکار قرار دارد. در برخی مواقع نیز اجرای برخی از طرحها تشدید میشود که برخورد با تخلفات موتورسیکلتسواران و پلاکهای مخدوش از جمله این موارد است.
وی با بیان اینکه اجرای طرح برخورد با تخلفات موتورسیکلت سواران از ۳۰ اردیبهشت ماه در تهران آغاز شده است، گفت: طی این مدت ۲۲۱۷ موتورسیکلت توقیف و به پارکینگ منتقل شدند و اجرای این طرح همچنان ادامه دارد. در کنار این طرح، طرح موتوریار نیز اجرا میشود.
چه تخلفاتی منجر به توقیف موتورسیکلت میشود؟
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره دلایل توقیف موتورسیکلتها و انتقال آن به پارکینگ نیز گفت: تخلفاتی مانند نداشتن پلاک، مخدوشی پلاک، حرکت خلاف جهت و … جزو مواردی است که منجر به توقیف موتورسیکلت میشود. دیگر تخلفات نیز مشمول طرح موتوریار و … خواهد شد.
مومنی با بیان اینکه برخورد با تخلفات موتورسیکلتسواران از ۳۱ اردیبهشت ماه تا امروز افزایشی ۷۰ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل داشته است، گفت: آمارو ارقام فوتیها و مجروحین تصادفات پایتخت حاکی از آن است که موتورسیکلت گرچه وسیله خوبی برای تردد سریع در شهر است، اما دارای ایمنی کمی است. یکی از شایعترین تخلفات موتورسواران پایتخت که اکثرا منجر به آسیبهای جدی از ناحیه سر یا فوت آنها میشود، حرکت خلاف جهت در معابر شهری است و به همین دلیل نیز پلیس با حرکت خلاف جهت برخورد و موتورسیکلت متخلفان را توقیف میکند.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۳ هزار نفر در تصادفات مربوط با موتورسیکلت در پایتخت مجروح شدند، گفت: ۳۹ درصد از مجموع تصادفات فوتی پایتخت در سال ۱۴۰۱ به موتورسیکلتسواران مربوط میشود که در این میان ۲۱ نفر ترک نشین و ۱۸۷ نفر راننده موتورسیکلتها بودند.
طرح ویژه پلیس برای برخورد با پلاک مخدوش وسایل نقلیه
وی به تشریح دومین طرح نیز پرداخت و گفت: طرح تشدید برخورد با تخلفات پوشش و مخدوشی پلاک در سطح معابر شهر تهران اجرا شده و این طرح مربوط به تمامی وسایل نقلیه است. در واقع اگر مخدوشی و دستکاری در ارقام پلاک صورت بگیرد جرم تلقی شده و ضمن تشکیل پرونده، فرد متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهد شد. قانونگذار برای این تخلف شش ماه تا یکسال حبس درنظر گرفته است.
مومنی با بیان اینکه هویت خودروی افراد با پلاک آن شناخته میشود، گفت: وقتی خودرویی پلاک ندارد یا راننده آن اقدام به پوشش و دستکاری پلاک کرده باشد، در واقع هویت آن وسیله نقلیه شناخته شده نیست. در همین راستا نیز یکی از طرحهای پلیس طرح برخورد با تخلفات پلاک است و جرائمی مانند اعمال قانون، توقیف و انتقال به پارکینگ و تشکیل پرونده برای رانندگانی که اقدام به مخدوشی پلاک وسیله نقلیه کرده باشند، درپی خواهد داشت.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره شرایط استاندارد پلاک خودرو نیز اظهارکرد: تمامی خودروها درحالت استاندارد باید دارای پلاک باشند. موتورسیکلت باید یک پلاک در قسمت عقب، خودروها دو پلاک در قسمت عقب و جلو و وسایل نقلیه سنگین حداقل دارای سه پلاک باشند. برای خودروهای سنگین لازم است که یک پلاک بزرگ برای دیده شدن بهتر بر روی قسمت عقب نصب کنند.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.