گروه فرهنگی:فیلمنامه «منتقد فیلم» آخرین فیلم به کارگردانی «کوئنتین تارانتینو» در حال آمادهسازی است و قرار است پائیز امسال مقابل دوربین برود.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، «تارانتینو» که در سه دهه گذشته فیلمهای مهمی از جمله «پالپ فیکشن» و «روزی روزگاری در هالیوود» را ساخته بر اساس اعلام منابع خبری در حال نگارش فیلمنامه آخرین فیلمش با […]
«کیل» که در سال ۲۰۰۱ درگذشت، نه تنها یک منتقد، بلکه یک مقالهنویس و رماننویس بود و به خاطر دعواهای خصمانهاش با تدوینگران و همچنین فیلمسازان شهرت داشت. در اواخر دهه ۱۹۷۰، مدت کوتاهی را به عنوان مشاور برای کمپانی پارامونت کار میکرد، سمتی که او به پیشنهاد «وارن بیتی» پذیرفت. به نظر میرسد زمان فعالیت او در کمپانی پارامونت با اتفاقات فیلمنامه منطبق است. «تارانتینو» احترام عمیقی برای «پالین کیل» قائل است و احتمال اینکه او سوژه فیلمش باشد را بیشتر میکند.
«کِیل» به نوشتنِ نقدهای کنایهآمیز، نیشدار، بسیار مطلقگرا و صریح مشهور بود و اغلب نظراتی متفاوت با همکارانش داشت. او را تاثیرگذارترین منتقد آمریکایی فیلم در دوره خودش میدانند که تاثیرگذاری بزرگی بر روی منتقدانی چون «آرموند وایت»، «راجر ایبرت» و «اُوِن گلیبرمن» داشت.
این پروژه هنوز هیچ استودیویی ندارد و به گفته منابع، ممکن است در اوایل این هفته در اختیار استودیوها یا خریداران قرار گیرد. یکی از پیشتازان می تواند سونی باشد که «تارانتینو» رابطه تنگاتنگی با رئیس آن «تام راثمن» دارد. سونی «روزی روزگاری در هالیوود» را توزیع کرد و همچنین قراردادی منحصر به فرد به او داد که در آن کپی رایت فیلم به مرور زمان به «تارانتینو« باز میگردد. «روزی روزگاری در هالیوود» نیز پس از نامزدی در ۱۰ رشته، دو جایزه اسکار را از آن خود کرد و بیش از ۳۷۷ میلیون دلار در سراسر جهان فروخت.
«تارانتینو« دو دهه است که توانایی جذب محبوبترین بازیگران را دارد و «لئوناردو دی کاپریو » و «برد پیت» و «همچنین «کریستوف والتز» را کارگردانی کرد که دو جایزه اسکار با ابن فیلمها دریافت کرد.«ساموئل ال جکسون»ـ نیز یکی از بازیگرانی است که در چندین فیلم از آثار این فیلمساز آمریکایی حضور داشته است.
این فیلمساز مدتهاست که اعلام کرده میخواهد تنها تعداد محدود ۱۰ فیلم را کارگردانی کند و در ۶۰ سالگی بازنشسته شود. او تاکنون ۹ فیلم سینمایی (اگر دو فیلم “بیل را بکش” را یک فیلم در نظر بگیریم) ساخته و اواخر این ماه ۶۰ ساله می شود.«کوئنتین تارانتینو» فعالیت سینمایی خود را در اوایل دهه ۱۹۹۰ به عنوان فیلمساز مستقل آغاز کرد و فیلم «سگهای انباری» را ساخت که به عقیده بسیاری از منتقدین از خارقالعادهترین فیلمهای مستقل همه ادوار است.
وی در سال ۱۹۹۴با ساخت فیلم برنده نخل طلای «داستان عامه پسند» (پالپ فیکشن) به اوج شهرت رسید، این فیلم از نظر تجاری توانست موفقیت بسیاری کسب کند و از آن به عنوان یکی از بهترین فیلمهای تاریخ یاد میکنند که در فهرست موسسه فیلم آمریکا از ۱۰۰ فیلم برتر تاریخ سینمای آمریکا قرار دارد.
فیلم بعدی تارانتینو «جکی براون» نام داشت که به اقتباس از یک رمان ساخته شد و سپس نوبت به ساخت فیلم مشهور «بیل را بکش» رسید که در دو قسمت در سالهای ۲۰۰۳ و دیگری در اوایل ۲۰۰۴ منتشر شد.دو قسمت فیلم «بیل را بکش» از سوی منتقدان مورد تحسین قرار گرفتند و هر کدام در گیشه جهان به فروشی بالغ بر ۱۵۰ میلیون دلار دست یافتند.
«ضد مرگ» نام فیلم بعدی «تارانتینو» بود و وی سپس شروع به ساخت فیلم مشهور دیگرش، «حرامزادههای لعنتی» کرد؛ این فیلم براساس داستانی تخیلی در دوران جنگ جهانی دوم اتفاق میافتد که بسیار مورد توجه منتقدان قرار گرفت و به فروش بیش از ۳۲۱ میلیون دلاری دست یافت.«تارانتینو» فیلم «جاگوی آزادشده» را در سال ۲۰۱۲ منتشر کرد و این فیلم روایتگر دوران بردهداری آمریکا است، این وسترن که پرفروشترین فیلمش به نسبت سایر فیلمهایش است، به فروشی بالغ بر ۴۲۵ میلیون دلار دست یافت.
وسترن «هشت نفرتانگیز» نیز هشتمین اثر سینمایی این کارگردان آمریکایی بود که با بودجه ۴۴ میلیون دلاری با فروش ۱۵۶ میلیون دلاری عملکرد خوبی در گیشه نداشت.«روزی روزگاری در هالیوود» نهمین فیلم بلند «تارانتینو» با نقشآفرینی «لئوناردو دیکاپریو» و «برد پیت» در سال ۲۰۱۹ درباره گروه تبهکار «منسون» به سرکردگی «چارلز منسون» ساخته شد که به فروشی بالغ بر ۳۷۰ میلیون دلار دست یافت. نگارش فیلمنامههای «قاتلین بالافطره» (الیور استون)، «داستان عاشقانه واقعی» (تونی اسکات) و «از طلوع تا غروب» (رابرت رودریگوئز) نیز بخش دیگری از کارنامه سینمایی «کوئنتین تارانتینو» محسوب میشود.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.