امروز: پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 20 جماد أول 1446 | 2024-11-21
کد خبر: 38928 |
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۰:۳۱ | ارسال توسط : |
194 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: کاوش باستان‌شناسان در یکی از معبدهای باستانی مصر به کشف بقایای بنایی رومی منجر شد. به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، باستان‌شناسانی که در معبد باستانی «خنوم»، یکی از ایزدان مصر باستان مشغول کاوش بودند، ‌ بقایای یک گرمابه رومی را کشف کردند. این معبد باستانی در نزدیکی شهر «اسنا» واقع شده است. «اسنا» شهری با […]

گروه فرهنگی: کاوش باستان‌شناسان در یکی از معبدهای باستانی مصر به کشف بقایای بنایی رومی منجر شد.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، باستان‌شناسانی که در معبد باستانی «خنوم»، یکی از ایزدان مصر باستان مشغول کاوش بودند، ‌ بقایای یک گرمابه رومی را کشف کردند. این معبد باستانی در نزدیکی شهر «اسنا» واقع شده است.

«اسنا» شهری با تاریخچه غنی است که در دوره‌های مختلف تاریخی، یعنی از دوره «پادشاهی نوین» ‌ گرفته تا دوران دودمان بیست‌وششم مصر باستان، خاستگاه بناها و سازه‌های مختلف بوده است، اما امروزه فقط معبد «خنوم» باقی مانده است.بخش داخلی این معبد توسط «بطلمیوس پنجم» ساخته شد و توسط «بطلمیوس ششم»، «کلئوپاترا دوم» و «بطلمیوس هشتم» در دوران بطلمیوسی تزئین شده بود، در حالی که دالان جلویی معبد توسط رومیان ساخته شد.

این معبد به عنوان پرستشگاهی برای «خنوم»، ‌ ایزد مصر باستان ساخته شد. کتیبه‌های موجود در معبد نوعی تقویم، نوعی سقف مرتبط با نجوم، سرودهای مذهبی و متون هیروگلیفی بر اساس شکل تمساح و قوچ را شامل می‌شود.باستان‌شناسانی که به سفارش شورای عالی باستان‌شناسی مصر در این معبد کاوش می‌کردند، یک ساختمان مربوط به دوران بطلمیوسی، یک حمام رومی و آثار مختلف در پشت ساختار اصلی معبد را کشف کردند.
ساختمان دوران بطلیموسی که اخیرا در این مکان کشف شده است، چندین اتاق که با استفاده از ماسه سنگ ساخته شده است، به‌علاوه بقایای یک ساختمان آجری مدور و پایه‌های یک سازه دیگر با دیوارهای خشتی و بقایای ستون‌های کوچکی را شامل می‌شود که دروازه یا ورودی را تشکیل می‌دهند.باستان‌شناسان در ضلع شمالی این محوطه، یک حمام رومی را کشف کردند که از آب داخل آن که از طریق آب‌گذرهایی تامین می‌شد به داخل آبگیرها می‌ریختند. این سازه همچنین، یک سیستم گرمایش مرکزی رومی را در برگرفته بود که هوای گرم را در زیر کف اتاق تولید و به گردش در می‌آورد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top