امروز: سه شنبه, ۱۸ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 رجب 1446 | 2025-01-07
کد خبر: 36419 |
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۰ | ارسال توسط : |
260 بازدید
۰
| 5
ارسال به دوستان
پ

شهردار تهران در حاشیه نود و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص جمع‌آوری مخازن زباله گفت: این جمع‌آوری موقت است و با توجه به اینکه این مخازن توسط عناصری که دست به آشوب می‌زدند برای راه بندان مورد استفاده قرار می‌گرفت تمهید شد که در معابر اصلی در برخی نقاط شهر این مخازن موقت جمع‌آوری شود ولی به صورت جدیدی قطعا در حوزه جمع‌آوری زباله‌ها از آنها استفاده خواهد شد.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، علیرضا زاکانی امروز بدون اعلام قبلی در صحن علنی شورای شهر تهران حضور یافت و در حاشیه نود و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران درباره روند بررسی اساسنامه سازمان‌های شهرداری تهران در شورای شهر تهران گفت: با توجه به تصمیم ابتدایی دوره ششم شورای شهر تهران اساسنامه‌ها مورد بازبینی قرار گرفت و پس از تنظیم برای شورای شهر تهران ارسال شده و در حال حاضر نیز در مسیر رسیدگی و تصویب است.

وی افزود: اما اساسنامه امروز در خصوص راه اندازی سازمان فناوری‌های نوین است که در حقیقت خلق یک سازمان جدید است که همه ظرفیت‌های تهران در حوزه فناوری‌های نوین را با اولویت حل مشکلات شهری مورد بهره برداری قرار می‌دهد.

زاکانی تاکید کرد: ظرفیت بالای فناوری در تهران با توجه به حضور دانشگاه‌ها و همچنین بازارهای مختلف اختیاری را فراهم می‌کند که در مسیر توسعه از این ویژگی بهره بگیریم و در حقیقت جهش و کار عظیمی را باید برای حوزه نوآوری و فناوری‌ها انجام دهیم.

شهردار تهران در خصوص تزریق اتوبوس‌های جدید به حوزه حمل و نقل عمومی نیز گفت: هدفگذاری برای شروع سال تحصیلی جدید انجام شده بود تا ۷۰۰ دستگاه اتوبوس تزریق شود که ۵۹۱ دستگاه از محل بازسازی به ناوگان اضافه شد و بعدها نیز ۱۰ دستگاه دیگر از محل بازسازی وارد ناوگان شد که مجموعا ۶۰۰ دستگاه پس از بازسازی به ناوگان اضافه شد. مابقی نیز در حال تحویل است. ۲۵۰ دستگاه مراحل تحویل را طی می‌کند که قطعا پس از تجهیز و رسیدن به چهارچوب‌های مشخص مورد استفاده قرار می‌گیرد. بی تردید بازسازی دست ماست و با توجه به زمانبندی که انجام دادیم در مهر، دیماه و اسفند ماه مجموعا ۱۴۰۰ دستگاه از محل بازسازی وارد ناوگان خواهد شد. تا کنون نیز ۴۱ دستگاه بیشتر از تعهد خود وارد ناوگان کردیم.

وی در خصوص صدور احکام برای شهرداران مناطق نیز گفت: احکام ما یکساله است و در حقیقت با تمام دوستان از جمله معاونت‌ها پروژه‌ای شامل بسته‌ای از موضوعات و اهداف برای یک سال بسته می‌شود که تحولی را که مد نظر داریم کمک می‌کند تا محقق شود. در طول این مسیر نیز ارزیابی‌های مختلفی صورت می‌گیرد.

شهردار تهران تاکید کرد: سال اول تثبیت منابع مالی بود و در همین مسیر حرکت کردیم و امروز نیز پس از صدور احکام معاونت‌ها صدور احکام مناطق آغاز می‌شود و شاهد تلاش و فعالیت عمده عزیزان خواهیم بود.

وی در خصوص جمع‌آوری مخازن زباله نیز گفت: این جمع‌آوری موقت است و با توجه به اینکه این مخازن توسط عناصری که دست به آشوب می‌زدند برای راه بندان مورد استفاده قرار می‌گرفت تمهید شد که در معابر اصلی در برخی نقاط شهر این مخازن موقت جمع‌آوری شود ولی به صورت جدیدی قطعا در حوزه جمع‌آوری زباله‌ها از آنها استفاده خواهد شد.

زاکانی در خصوص میزان خسارات ناشی از اغتشاشات اخیر نیز گفت: ناجوانمردانه ترین وجه این اتفاقات که قطعا محکوم است وجه وارد کردن خسارت به اموال عمومی است و همچنین تعدی به خادمین مردم شامل آتش نشانان و پاکبانان، لیست همه خسارت‌های وارده به قوه قضائیه ارسال خواهد شد تا از این طریق حقوق شهر ایفا شود تا هفته پیش که البته پس از آن باز هم خسارت‌هایی وارد شد ۴۳ دستگاه اتوبوس تخریب، ۲۵ دستگاه ماشین آتش نشانی آسیب دید، ۶۰۰ مخزن زباله و ۵۴ ایستگاه اتوبوس نیز مورد تخریب قرار گرفت.

شهردار تهران درباره روشنایی بوستان‌های سطح شهر تهران نیز گفت: بوستان‌های سطح شهر تهران در ابتدای انقلاب ۷۲ بوستان بود که در حال حاضر به ۲۳۴۶ بوستان رسیده است. پیشتر این بوستان‌ها حصار داشتند؛ اما از دهه ۷۰ حصار بوستان‌ها برداشته شد و در حال حاضر نیز مناسب سازی بوستان‌ها و جنبه‌های روشنایی آنها در دستور کار قرار گرفته است.

وی درباره جمع‌آوری برخی مسیرهای دوچرخه در سطح شهر تهران اظهار کرد: این موضوع به صورت طرح کلی در شهر تهران توسط مدیریت شهری قبلی دنبال شده که در جنبه‌های زیرساختی و نرم افزاری در همان دوره با مشکلاتی مواجه شده است. ما در این دوره همه گزینه‌های حمل و نقل عمومی را مورد توجه قرار می‌دهیم و بهره گیری از آنها را در دستور کار قرار داده‌ایم.

شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم تکمیل خطوط هفت گانه متروی تهران، گفت: ما برای توسعه خطوط نیز وارد عمل شده‌ایم اما اولویت تکمیل خطوط هفتگانه و همچنین افزایش قطارهای مترو است که در این راستا کمک‌ها و مساعدت‌های دولت برای تامین فاینانس برای خریداری قطارها وجود دارد و از سوی دیگر قرارداد ساخت واگن‌های مترو در داخل نیز دنبال می‌شود. از سوی دیگر بازبینی برای ایجاد رفاه بیشتر در مترو برای شهروندان پیگیری خواهد شد که مقابله با متکدیان و ساماندهی دستفروشان در قالب آن انجام خواهد شد.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top