امروز: پنجشنبه, ۲۰ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 10 رجب 1446 | 2025-01-09
کد خبر: 35197 |
تاریخ انتشار : ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰ | ارسال توسط : |
192 بازدید
۰
| 7
ارسال به دوستان
پ

وزیر جهاد کشاورزی از تعیین قیمت خرید تضمینی گندم و برنج در هفته جاری خبر داد.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، سیدجواد ساداتی نژاد در جمع خبرنگاران در افتتاحیه نمایشگاه دام و طیور ایران در پاسخ به این سوال که قیمت خرید تضمینی برنج و گندم چه زمانی اعلام می‌شود؟ گفت: تعیین قیمت خرید تضمینی نیاز به مصوبه دارد که این هفته اعلام می شود.

وی در ادامه‌ گفت: صنعت دام و طیور کشور یک صنعت فوق العاده مهم در حوزه امنیت غذایی است. بعد از مردمی سازی یارانه ها بیشترین فشار در حوزه تولید مربوط به صنعت دام و طیور بوده است و انصافاً غیرتمندانه پای تامین امنیت غذایی ایستادند که جای تقدیر دارد.

وزیر جهادکشاورزی افزود: از اردیبهشت تاکنون صنعت دام و طیور کشور با سختی های بسیاری درگیر بوده است و با وجود اقداماتی که در حوزه تامین نقدینگی، ساماندهی مازاد تولید در بازار ، خرید تضمینی و آزادسازی صادرات انجام دادیم ولی چون تغییر ریل داشتیم سختی ها وجود داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: به زودی از این مسائل و سختی ها عبور خواهیم کرد و تولید نشاط خود را بازیابی کند۔

وزیر جهاد کشاورزی در مورد نمایشگاه طیور و آبزیان گفت: در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای  صنعت دام وطیور به نمایش گذاشته شده است. با اجرای هدفمندسازی یارانه نگاهمان این است که صنعت دام و طیور باید در حوزه ارتقا و بهره وری رشد کند. یکی از موضوعاتی که در اینجا اهمیت دارد، خوراک است که بتوانیم خوراک با قیمت مناسب برای افزایش بهره‌وری و کاهش قیمت محصول نهایی پیش رویم.

وی عنوان کرد: وزارتخانه اقدام به رتبه بندی کارخانه‌های تولید خوراک دام کرده است. حدود ۸۰۰ کارخانه تولید دام وجود دارد که ظرفیت تولید بالای ۲۵ میلیون تنی را دارد و بخش خصوصی در این حوزه ورود کرده است و باید رای ارتقا کیفیت خوراک دام تلاش کنیم.

ساداتی نژاد  با بیان اینکه تامین دارو و واکسن نقش مهمی در سلامت و کیفیت دام و طیور دارد، افزود : در ماه های نخست اجرای هدفمندی یارانه‌ها  برگزاری نمایشگاه های از این دست می تواند در ارتقای بهره وری کمک کند.

وی در ادامه گفت: قصد داریم به منظور دستیابی به خودکفایی کشت سبزی و صیفی را از فضای باز به گلخانه منتقل کنیم.برای تحقق این مهم در فاز اول نیاز است که ۱۰۰ هزار هکتار گلخانه ایجاد کنیم این در حالیست که موجودی گلخانه در کشور ۲۳ هزار هکتار است. بنابراین حدود ۸۰ هزار گلخانه جدید نیاز داریم که شهرک های گلخانه ای ایجاد کنیم و فضای باز شده را به سمت محصولات راهبردی گندم، جو و دانه‌های روغنی هدایت کنیم. همچنین قصد داریم علوفه را نیز به مراتع منتقل کنیم.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top