به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، هر روزه در ابر شهر تهران پروژههای عمرانی زیادی اجرایی و عملیاتی میشود؛ اما همه این پروژه ها به سرانجام نمی رسد و برخی در همان مراحل ابتدایی و برخی دیگر در مراحل بالاتر ساخت و ساز متوقف میشوند که این توقف علاوه بر زشت کردن چهره معابر میتواند عوارض دیگری نیز داشته باشد که یکی از این عارضهها وجود گودهای رها شده در شهر است.
گودهای رها شده به دلیل خطراتی که میتواند برای فضاهای پیرامونی خود ایجاد کند مثل ریزش و بلعیدن فضاهای جانبی بسیار مهم هستند. به همین دلیل مدیریت شهری در دوره گذشته در اقدامی اعلام کرد که در صورت رها شدگی گود، مالک باید گود را ایمن سازی کند و در صورت عدم توجه شهرداری میتواند به استناد قانونی، گود را پر کند که در سالهای اخیر گود مجموعه خلیج فارس و تعدادی گود دیگر پر شد.
یکی از گودهای پر خطر شهر تهران،گود برج میلاد بود که در کنار مرکز همایش و پارکینگ برداشته شده بود که به دلیل مشکل حقوقی بین شهرداری و شریکش سالها رها شده بود، وضعیت گود برج میلاد بگونه ای است که صدای اعضای شورای شهر را در آورد بگونهای که مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران نسبت به وضعیت گودهای رعا شده در تهران هشدار داده و اعلام کرده بود: مهمترین این گودها، گود برج میلاد است که با صراحت اعلام میکنم و عاجزانه تمنا دارم که شهرداری در بحث گود برج میلاد اقدام کند چرا که نتایج مطالعات انجام شده ما را نگران میکند و ما به اندازه کافی زمان را از دست دادهایم.
وی اضافه کرده بود: حادثه در گود برج میلاد علاوه بر خسارات جانی، خسارت مالی زیادی نیز خواهد داشت و لازم است شهردار تهران هرچه زودتر در این خصوص تدبیر کند.
حالا با وجود هشدارها و اخطارها و بعد از پس گرفتن گود برج میلاد از شریک شهرداری یعنی نیروی انتظامی، شهرداری به فکر ایمن سازی گود افتاده است؛ بگونه ای که رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران آخرین وضعیت ایمن سازی گود پرخطر برج میلاد را تشریح کرد.
مهدی عباسی در گفتوگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، درباره آخرین وضعیت گود برج میلاد گفت: بر اساس قانون شهرداریها، شهرداری باید در مورد گودهای ناایمن اقدامی عاجل انجام داده و اگر مالک همکاری نکرد نسبت به رفع خطر از گودها اقدام کند.
تجهیز کارگاه و مشاور طرح برای پایدارسازی گود برج میلاد انجام شده
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه بر اساس قانون یا گودها باید ایمن سازی شده، یا پر شود و یا پروژه باید در آنها اجرا شوند، گفت: یکی از گودهای پرخطر تهران گود متعلق به شهرداری تهران یعنی برج میلاد بود که خوشبختانه طی جلسات مختلف شهرداری پیمانکار را مشخص کرد و تجهیز کارگاه و مشاور طرح برای پایدارسازی گود انجام شده است.
وی افزود: با انجام اقدامات ایمن سازی، گود برج میلاد دیگر ناایمن نیست.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.