امروز: چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 12 جماد أول 1446 | 2024-11-13
کد خبر: 30037 |
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۹:۳۲ | ارسال توسط : |
566 بازدید
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: روزنامه خراسان در یادداشتی به نقد سریال «خاتون» پرداخت.در این سریال تاریخی، بازی‌های متفاوت اشکان خطیبی، نگار جواهریان، مهران مدیری، پیام دهکردی و بابک حمیدیان در ذهن مخاطبان نقش بست. سریال «خاتون» ساخته تینا پاکروان مرداد ۱۴۰۰ در نمایش خانگی منتشر شد و دوشنبه‌شب پس از انتشار ۲۳ قسمت به پایان رسید. این […]

گروه فرهنگی: روزنامه خراسان در یادداشتی به نقد سریال «خاتون» پرداخت.در این سریال تاریخی، بازی‌های متفاوت اشکان خطیبی، نگار جواهریان، مهران مدیری، پیام دهکردی و بابک حمیدیان در ذهن مخاطبان نقش بست.
سریال «خاتون» ساخته تینا پاکروان مرداد ۱۴۰۰ در نمایش خانگی منتشر شد و دوشنبه‌شب پس از انتشار ۲۳ قسمت به پایان رسید. این مجموعه با روایت قصه عاشقانه خود در دوران اشغال ایران در دهه ۲۰، موفق شد از همان ابتدا با استقبال مخاطبان مواجه شود و تماشاگران را با خود همراه کند. قصه «خاتون» و در واقع ایران، سرانجام با پایانی تلخ اما همراهی‌برانگیز و منطقی به سرانجام رسید.

تینا پاکروان برای روایت قصه خود دست روی دوره مهمی از تاریخ گذاشته بود که چندان در فیلم و سریال‌ها مورد توجه قرار نگرفته بود و برای مخاطبان جذابیت داشت. «خاتون» با فضاسازی بسیار خوب و باورپذیر، خیلی زود توانست جای خود را میان تماشاگران باز کند و در ادامه نیز با روایتی پرکشش و تاثیرگذار از قصه زندگی پرفراز و نشیب «خاتون»، توانست مخاطب را تا انتها به دنبال خود بکشاند.

روایت «خاتون» از فداکاری برای ایران و وطن‌پرستی بدون شعار و اتفاقات غیرواقعی، این مجموعه را به یکی از محبوب‌ترین سریال‌های نمایش خانگی در سال‌های اخیر تبدیل کرد. یکی دیگر از امتیازهای سریال، بازی خوب و متفاوت گروه بازیگران آن است. می‌توان گفت تقریبا همه بازیگران «خاتون» در نقش‌هایی که انتخاب درستی برای ایفای آن‌ها بودند، بهترین بازی‌ خود را ارائه دادند. اشکان خطیبی، مهران مدیری، بابک حمیدیان و پیام دهکردی با تجربه یکی از متفاوت‌ترین نقش‌های کارنامه‌شان، مورد توجه فراوان مخاطبان قرار گرفتند و بازی‌های تحسین برانگیزی داشتند.

«خاتون» در نقطه پایان نیز با یک پایان‌بندی خوب و منطقی، کیفیت خود را حفظ کرد. برخلاف پیش‌بینی مخاطبان مبنی بر سرنوشت متفاوت «شیرزاد» و «رضا فخار» ، هر دوی آن ها فارغ از جایگاه‌شان ،به عنوان یک «ایرانی» و «هموطن» پیروز بازی دشمن بودند. با توجه به این که «خاتون» دوره خاصی از تاریخ ایران را به تصویر می‌کشید و بخش‌های زیادی از آن بر اساس واقعیت و مستندات بود، پایان خوش برای این قصه تلخ توجیهی نداشت. پرداختن به سرنوشت خانواده «خاتون» و «ماری» می‌توانست پایان کامل‌تری را برای سریال رقم بزند، اما تمام شدن قصه پس از آن درگیری نفس‌گیر و مهیج و نجات «خاتون» از معرکه نیز پایانی ناقص و بلاتکلیف برای این مجموعه نبود.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top