امروز: یکشنبه, ۹ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 28 جماد ثاني 1446 | 2024-12-29
کد خبر: 28862 |
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۰ | ارسال توسط : |
438 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

یک کارشناس بازار کار، استفاده از فضای مجازی و اینترنت را یک فرصت بی نظیر برای توسعه بازار کار و ایجاد مشاغل جدید در کشور دانست و ضمن تاکید بر نظارت و قانونمند شدن کسب و کارهای اینترنتی، گفت: هرچه دولت فعالانه وارد فضای مجازی برای صدور مجوز کسب و کارها شود و از این فرصت برای ایجاد مشاغل جدید استفاده کند، تهدیدها در بخش فضای مجازی و اینترنت به همان نسبت کاهش پیدا می کند.

حمید حاج اسماعیلی در گفت‌وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، با اشاره به مباحث مطرح شده درباره کلیات طرح صیانت از فضای مجازی، درباره فعالیت کسب و کارهای اینترنتی اظهار کرد: معتقدم دو عامل اساسی باعث می شود که خیلی از فرصت‌ها را در کشور تهدید تلقی کنیم؛ یکی سیاست‌زدگی است که باعث شده نتوانیم کارها را با دیدگاهی فنی، تخصصی و کارشناسی دنبال کنیم و دومین موضوع، بحث نگاه و رویکرد امنیتی نسبت به موضوعات مختلف است.

وی افزود: این دو عامل همواره در کشور ما غالب بوده و از این نواحی برای توسعه کشور لطمه خورده‌ایم، در حالی که می تواند برای کشور منافع به دنبال داشته باشد.

این کارشناس بازار کار ادامه داد: تاکید ما این است که باید این دو نگاه در حوزه مسائل تخصصی و فنی کشور تعدیل شود تا شرایط برای استفاده از فرصتهای فراوان به وجود آید.

به گفته حاج اسماعیلی، هم اکنون فضای مجازی، اینترنت و پلتفرم‌های اینترنتی یک فرصت بی‌نظیر به شمار می‌روند و نباید نگاه امنیتی و سیاسی در این بخشها را آنقدر غالب کنیم که از فرصتهای خوبی که برای توسعه بازار کار و ایجاد اشتغال، امر خدمات‌رسانی و چابک‌سازی امور و کاهش هزینه‌ها در کشور ایجاد می شود، باز بمانیم.

این کارشناس افزود: ما می توانیم تهدیدات فضای مجازی را با ثبت و مجوز رسمی و بازگشایی‌های جدید در حوزه مشاغل اینترنتی و صدور مجوز ها کاهش بدهیم.

حاج اسماعیلی تصریح کرد: هرچه دولت فعالانه وارد فضای مجازی برای صدور مجوز کسب و کارها و استفاده از فرصت‌ها برای مشاغل جدید شود، تهدیدها در بخش فضای مجازی و اینترنت به همین نسبت کاهش پیدا می‌کند. بنابراین مجلس و دولت باید فضای اینترنت را در کشور برای توسعه بازار کار و ایجاد مشاغل جدید یک فرصت تلقی کنند و در عین حال به طرف نظارت و قانونمند شدن این کسب و کارها پیش برویم.
انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top