امروز: شنبه, ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 15 جماد أول 1446 | 2024-11-16
کد خبر: 28321 |
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰:۳۲ | ارسال توسط : |
366 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: باستان‌شناسان موفق شدند شمار بیشتری از سربازان «ارتش سفالین» مشهور چین را کشف کنند. به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، باستان‌شناسان با کاوش در شهر «شی‌آن» موفق شدند ۲۰ سرباز دیگر «ارتش سفالین» تاریخی چین را کشف کنند.این مجسمه‌های جدید در گودال شماره یک که خارج از مقبره مخفی امپراتور واقع شده کشف شدند و در […]

گروه فرهنگی: باستان‌شناسان موفق شدند شمار بیشتری از سربازان «ارتش سفالین» مشهور چین را کشف کنند.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، باستان‌شناسان با کاوش در شهر «شی‌آن» موفق شدند ۲۰ سرباز دیگر «ارتش سفالین» تاریخی چین را کشف کنند.این مجسمه‌های جدید در گودال شماره یک که خارج از مقبره مخفی امپراتور واقع شده کشف شدند و در وضعیت مناسبی قرار دارند.

در بین این مجسمه‌ها که به تازگی کشف شده‌اند یک ژنرال و یک افسر ارتش نیز به چشم می‌خورند. گودال شماره یک که مملو از پیاده‌نظام و ارابه است مساحتی معادل ۱۴,۲۶۰ متر مربع را در برگرفته است. انتظار می‌رود با پایان کاوش در این بخش، بیش از شش‌هزار مجسمه سرباز و اسب کشف شود.

«ارتش سفالین» ۲۲۰۰ سال پیش برای حفاظت از امپراتور «چین شی هوانگ» در زندگی پس از مرگ ساخته شد و تنها مجموعه مجسمه‌های نظامی جهان محسوب می‌شود که در این تعداد زیاد ساخته شده است. «چین سی هوانگ» به عنوان نخستین امپراتور، چین را متحد کرد. گمان می‌رود این امپراتور ارتشی متشکل از ۵۰۰هزار مرد را در اختیار داشته است.

در اسناد تاریخی چین به «ارتش سفالین» و یا دلیل ساخته آن هیچ اشاره‌ای نشده است. محققان معتقدند ۷۰۰هزار کارگر طی ۳۰ تا ۴۰ سال ساخت «ارتش سفالین» و مقبره را به اتمام رساندند.«ارتش سفالین» برای نخستین‌بار در سال ۱۹۷۴ توسط کشاورزانی کشف شد که قصد داشتند چاهی را در فاصله کمی از مقبره این امپراتور حفر کنند. در نتیجه آن‌ها سردآبه‌ای کشف کردند که هزاران مجسمه نظامی بی‌نظیر را که در ابعاد انسان‌های واقعی ساخته شده بودند و برای مبارزه آماده بودند کشف کردند. از آن زمان تاکنون، باستان‌شناسان حدود ۸۰۰۰ مجسمه متعلق به این ارتش را که همگی با رعایت جزئیات ساخته ‌شده‌اند کشف کرده‌اند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top