امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 23942 |
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰:۳۱ | ارسال توسط : |
367 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی:در این مطلب با حقایقی جالب درباره یکی از ویرانه‌های تمدن رم آشنا می‌شوید. یکی از زیباترین تمدن‌های امپراطوری روم که متعلق به قرن هفتم قبل از میلادبوده،  «Leptis magna» نام دارد. این تمدن در شهر طرابلس، پایتخت لیبی واقع شده است. براساس گزارش‌ها  یونسکو این تمدن را از سال  ۱۹۸۲ در فهرست میراث […]

گروه فرهنگی:در این مطلب با حقایقی جالب درباره یکی از ویرانه‌های تمدن رم آشنا می‌شوید. یکی از زیباترین تمدن‌های امپراطوری روم که متعلق به قرن هفتم قبل از میلادبوده،  «Leptis magna» نام دارد. این تمدن در شهر طرابلس، پایتخت لیبی واقع شده است.

براساس گزارش‌ها  یونسکو این تمدن را از سال  ۱۹۸۲ در فهرست میراث جهانی لیبی طبقه بندی کرده، اما این گنجینه تاریخی و گرانبها به عنوان میراث جهانی آفریقا شناخته شده است. نکته جالبی که درباره «Leptis magna» وجود دارد این است که با وجود ویرانی‌های زیاد در رتبه بندی گردشگری لیبی، مقام اول را دارد.

براساس گزارش‌ها  از ساخت این بنا هزاران سال می‌گذرد و با توجه به شرایط اقلیمی برخی از ستون های این بنا باقی مانده است. طبق گفته سایت بازدید کنندگان  بازدید کنندگان  «Leptis magna» در مقایسه با چند دهه گذشته بیشتر شده است. عمر حدیدان، مهندس عمران این کشور، گفت: “این بنا به دلیل صحنه‌های باستان شناسی شهر زیبایی است، جایی که قرن‌ها پیش هنگامی که وارد لپتیس مگنا می‌شوید و دوباره تاریخ را مطالعه می‌کنید، احساس می‌کنید. “

عزالدین فقیه گفت: “هیچ علاقه‌ای به شهر باستان شناسی وجود ندارد، اگرچه دولت باید تمام توجه خود را به این شهر معطوف کند، اگر به درستی به آن نزدیک می‌شد، به یکی از منابع درآمد ملی در لیبی تبدیل می‌شد.”ویرانه‌های Leptis Magna علاوه بر این که یک بازار مهم و حیاتی برای تولید محصولات کشاورزی بوده، با سبک‌های معماری رومی مشخص می‌شد و معماران تاکنون نتوانسته اند توضیحات منطقی در مورد مکانیسم ساخت آن به دلیل وجود آن ارائه دهند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top