محمدمهدی اسماعیلی در پاسخ به پرسش خبرنگار انعکاس روز و به نقل از ایسنا درباره اینکه چه زمانی برنامههای ارشاد در حوزه موسیقی اعلام خواهد شد؟ گفت: برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همه حوزههای هنر از جمله هنرهای تجسمی، تئاتر، سینما و موسیقی به صورت کامل در حال تدوین است و تا انتهای مهرماه با جزییات و برنامه اقدامش منتشر میکنیم.
وزیر ارشاد به این پرسش که دلیل تاخیر در انتخاب مدیران معاونت هنری این وزارتخانه چیست؟ هم چنین پاسخ داد: کارهای این امر تقریبا به انجام رسیده است و به زودی انتصابات مدیران را خواهیم داشت و برخی از دوستانمان هم که در بخشهای مختلف حضور دارند ابقاء شدند و از برخی دیگر نیز استفاده میکنیم. یکی ـ دو تغییر نیز داشتیم که طی این هفته انجام میشود.
او همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره شبکه نمایش خانگی و بحث سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا)، بیان کرد: در جریان جزئیات این بحث در چند سال گذشته بودم و معتقدم بدون جنجال رسانهای این بحث باید حل شود. کاملا روشن است که ما همه این اقدامات را در چهارچوب قانون باید انجام دهیم. با دوستانمان در صداوسیما، مجلس، شورای عالی فضای مجازی در همین یک ماه اخیر گفت و گوهای خوب و فشردهای داشتیم. کار تقریبا در حال جمع بندی است و به زودی در مراکز قانونی تصمیم گیری این کار اتفاق خواهد افتاد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: قطعا معتقد هستیم که جایگاه نظارتی و شأن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی و امر نظارت و مباحث مربوط به این موارد، در مسیری که تا به حال ادامه داشته باید ادامه پیدا کند. اگر ابهامی هست، مسائل و موضوعات جدیدی پیش آمده که امروز نیازمند تصمیم گیری است و با رعایت قوانین و رویه های موجود باید دربارهشان تصمیم گیری شود.
اسماعیلی درباره بحث واکسیناسیون هنرمندان گفت: بحث حمایت از هنرمندان به تصویب رئیس جمهور رسید و در اختیار صندوق اعتباری هنر قرار گرفته و از ماه آینده به اهالی فرهنگ و هنر در قالب تسهیلات بلاعوض و کم بهره تعلق خواهد گرفت. کار دوم ما این است که به زودی کلیه فعالیتهای فرهنگی و هنری به تدریج راه اندازی خواهد شد و با تکمیل چرخه واکسیناسیون، شاهد از سرگیری کلیه فعالیتهای هنری و فرهنگی در سطح کشور خواهیم بود.
او در پاسخ به اینکه آیا درباره آموزش موسیقی دختران برنامه خاصی در نظر دارند؟ گفت: در حوزه هنر و هنرآموزی معتقد به تفاوتهای جنسیتی نیستیم و حتی خانمها در حوزه هنر اغلب جلوتر از آقایان هستند. به عنوان مجموعه دولت باید حضور خانمها را در این عرصهها تسهیل کنیم. برنامه ما این است که حلقه هنرستانها را در سراسر کشور تکمیل کنیم. به هر حال بحث آموزش هفت رشته تخصصی هنر در انحصار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. در همه استانها در همه رشتهها حداقل یک هنرستان دخترانه و پسرانه خواهیم داشت.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.