امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 22143 |
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱:۳۲ | ارسال توسط : |
246 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی:جشنواره فیلم لوکارنو ۲۰۲۱ برندگان خود را دیشب در شب پایانی این دوره معرفی کرد. هفتاد و چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی لوکارنو که از ۴ تا ۱۴ آگوست (۱۳ تا ۲۳ مرداد) برگزار شد، شب پیش برندگان خود را شناخت و جایزه اصلی خود را به فیلم «انتقام مال من است، بقیه نقد می‌پردازند» […]

گروه فرهنگی:جشنواره فیلم لوکارنو ۲۰۲۱ برندگان خود را دیشب در شب پایانی این دوره معرفی کرد. هفتاد و چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی لوکارنو که از ۴ تا ۱۴ آگوست (۱۳ تا ۲۳ مرداد) برگزار شد، شب پیش برندگان خود را شناخت و جایزه اصلی خود را به فیلم «انتقام مال من است، بقیه نقد می‌پردازند» اهدا کرد.ادوین فیلمساز اندونزیایی که برای ساخت این فیلم جایزه اصلی لوکارنو یعنی پلنگ طلایی را از آن خود کرد با این فیلم که جدیدترین فیلم بلندش است، اولین اکران جهانی فیلمش را در همین جشنواره تجربه کرد.
 

«انتقام مال من است، بقیه نقد می‌پردازند» محصول اندونزی، سنگاپور و آلمان با اقتباس از اثری ادبی نوشته ایکا کورنیاوان ساخته شده است.در تاریخ هفتاد و چهار ساله لوکارنو برای اولین بار یک فیلمساز اندونزیایی برنده پلنگ طلا می‌شود.یکی از تهیه‌کنندگان فیلم یعنی محمد زیدی به جای ادوین که زودتر از اتمام جشنواره راهی کشورش شده بود و اکنون در جاکارتا در قرنطینه است این جایزه را دریافت کرد و آن را به سینمای جنوب شرقی آسیا تقدیم کرد؛ به ویژه آن‌هایی که در این شرایط پاندمی سینما را رها نکرده‌اند.

در پیامی ویدیویی که از ادوین در مراسم پخش شد وی نیز گفت امیدوار است تا سینمای آسیای جنوب شرقی همواره موفق شود تا رنگ‌ها و مزه‌های بیشتری را برای سینمادوستان به ارمغان بیاورد و به ویژه برای آنهایی که طرفدار فیلم‌هایی درباره بی‌عدالتی و هرچیزی که انسانیت ما را نابود می‌کنند هستند، جذاب باشد.

این اولین بار بود که مراسم اهدای جوایز عصر یک روز شنبه در گرند رکس سینما برگزار می‌شد و در این مراسم گروه داوران بین‌المللی این دوره که الیزا هیتمن کارگردان آمریکایی ریاستش را برعهده داشت، پلنگ بهترین کارگردانی را به فیلمساز کهنه‌کار ابل فرارا برای «صفرها و یک‌ها» اهدا کرد. جایزه ویژه داوران نیز به کویی جیونگ‌جیونگ برای اولین فیلم بلند داستانی‌اش «یک بازی قدیمی جدید» اهدا شد.

پلنگ بهترین بازیگر زن نصیب بازیگر روسی آناستازیا کراسوسکایا برای بازی در فیلم «گردا» ساخته ناتالیا کودراشوا شد و جایزه بهترین بازیگر مرد هم به محمد ملالی و والرو اسکالار برای بازی در فیلم «مردان کارهای عجیب» ساخته نئوس بالوس رسید.

اعصای گروه داوری تقدیر ویژه‌ای نیز از فیلم‌های «روح ترسیده» و «روح یک هیولا» انجام دادند.در بخش سینمای حال جایزه پلنگ طلایی اولین فیلم نصیب فرانچسکو مونتاگنر برای ساخت مستندی با عنوان «برادری» درباره تروریسم شد.

جایزه بهترین کارگردان نوظهور هم به هلب پاپو از بلاروس برای «لژیونر» رسید و جایزه تشویقی بخش هیات داوری به مبلغ ۲۵ هزار فرانک سوییس (۱۹.۶ هزار دلار) به امیلی اوسل برای «تابستان ابدی ما» اهدا شد. در این بخش ساسکیا رزنتال وجیا آگوماوا به عنوان بهترین بازیگر زن و مرد انتخاب شدند.

جایزه سواچ برای اولین فیلم بلند داستانی هم به فیلمساز بریتانیایی شارلوت کولبرت برای «او می‌خواهد» با بازی آلیس کریگ و مالکوم مک‌دوول اهدا شد که اولین اکران جهانی اش را در همین جشنواره و در بخش خارج از رقابت تجربه کرد. از «امی مقدس» ساخته آراسلی لموس هم در این بخش تجلیل ویژه به عمل آمد.در بخش بهترین فیلم کوتاه سوییسی هم «مخلوق» ساخته ماریا سیلویا استیو جایزه اصلی را از آن خود کرد و جایزه بهترین فیلم کوتاه بین‌المللی هم نصیب «فانتوم نئون» ساخته لنوناردو مارتینلی از برزیل شد.

یک ساعت پس از اهدای جوایز هیات داوری اصلی، هیات داوران مستقل هم برندگان خود را معرفی کردند و جایزه کلیسای جهانی به کارگردان سوییسی لورنز مرتس برای «روح یک هیولا» رسید و جایزه فیپرشی برای فیلمی از بخش مسابقه اصلی به برنارد مندیکو برای «پس از آبی» اهدا شد. جایزه لیبل سینمای اروپا هم به «مردان کارهای عجیب» تعلق گرفت.

جوایز جانبی مستقل «سمین دو لا کریتیک» که از سوی انجمن روزنامه‌نگاران سوییسی با مشارکت فستیوال اهدا می‌شود هم در این مراسم اهدا شدند.یکی از مباحث داغ لوکارنوی امسال بحث جانشینی رییس ۷۷ ساله این جشنواره مارکو سولاری در آینده بود. کارلا اسپسیالی شهردار پیشین لوکارنو و رییس پالاسینما یکی از چهره‌هایی است که احتمال حضور وی در این پست بیشتر مطرح بود.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top