امروز: پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 20 جماد أول 1446 | 2024-11-21
کد خبر: 2124 |
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱ | ارسال توسط : |
1946 بازدید
۰
| 11
ارسال به دوستان
پ

امروز مهندسان جوان تقاضای اشتغال دارند و ما باید به فکر معیشت آنان باشیم. در این راستا نیز پیام آنان برای مسئولان و برنامه ریزان دولتی و وزارت راه و شهرسازی پیام روشنی است که باید به آن برسیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ایران با بیان اینکه سالانه نیازمند ساخت ۹۰۰ هزار خانه هستیم، گفت: رونق صنعت ساختمان و جذب سرمایه‌ها در این صنعت، ضمن تأمین این نیاز، زمینه اشتغال شمار زیادی از مهندسان را فراهم می‌کند.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، فرج الله رجبی در بازدید از روند برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان در شیراز، گفت: شمار زیاد مهندسان شرکت‌کننده در این آزمون ضرورت ایجاد بستر شغلی برای جوانان را یادآور می‌شود.

او فعال کردن حوزه مسکن و تسهیل سرمایه‌گذاری در این بخش را برطرف‌کننده بخشی از نیاز موجود به اشتغال دانست و گفت: سالانه حدود ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور نیاز است و اگر این تعداد تولید شود، بی‌تردید برای بسیاری از مهندسان شغل ایجاد خواهد شد.

رجبی گفت: امروز مهندسان جوان تقاضای اشتغال دارند و ما باید به فکر معیشت آنان باشیم. در این راستا نیز پیام آنان برای مسئولان و برنامه ریزان دولتی و وزارت راه و شهرسازی پیام روشنی است که باید به آن برسیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در مورد تأثیر دانشگاه فنی و حرفه‌ای در تربیت نیروهای متخصص نیز تصریح کرد: این دانشگاه می‌تواند ارتباط بین صنعت و دانشگاه را تقویت کرده و مهندسان و فارغ‌التحصیلانی تربیت کند که دارای هدف در بازار و بخش اقتصادی باشند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: استان فارس شش درصد از شرکت کنندگان آزمون نظام مهندسی کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس نیز گفت: در استان فارس بیش از ۶۶۰۰ نفر متقاضی ورود به دوره مهندسی داشتیم که طی دو روز امتحانات آنان در چند حوزه امتحانی برگزار و تا چند ماه آینده نیز نتایج آن اعلام می‌شود.

فیروز تکاور گفت: در حال حاضر حدود ۵۰ هزار مهندس در استان فارس به عنوان عضو نظام مهندسی فعال هستند که شاهد استقبال بانوان و حضور محسوس آنان در نظام مهندسی هستیم.

همچنین سیف‌زاده، رئیس سازمان نظام مهندسی استان فارس گفت: از اهداف برگزاری این آزمون شناسایی مهندسان متخصص برای واگذاری خدمات طراحی، نظارت و اجرا به آنان است و معتقدیم باید افرادی وارد این عرصه شوند که اطلاعات حرفه‌ای داشته باشند.

او افزود: از اهداف دیگر برگزاری این آزمون‌ها این است که برای اینکه مهندس حرفه‌ای را تربیت کنیم این و فرد بتواند حداقل دانش مربوط را داشته و بر قانون مقررات ساختمان و نظام مهندسی نیز اشرافیت داشته باشد و بداند مسئولیتی که به او واگذار می‌شود را چگونه مدیریت کند.

وی بیان کرد: بعد از اینکه افراد در این آزمون نمره قابل قبول را کسب کردند در ابتدا پایه سوم و پس از آن پایه دوم و یک مهندسی را دریافت و کلاس‌های خاص وزارت راه شهرسازی را می‌گذرانند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس نیز گفت: این دانشگاه آمادگی لازم را برای توسعه همکاری با سازمان نظام مهندسی، راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس در راستای تربیت نیروهای متخصص و مورد نیاز بازار کار را دارد.

جامعی افزود: تأمین منابع انسانی مورد نیاز شرکت‌های خصوصی و مؤسسه‌های دولتی، آمادگی برای اجرای طرح پایلوت مهندس کارآموز بر اساس نیاز و سرفصل‌های مورد نظر سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس نیز از دیگر مواردی است که دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس توان اجرای آن را دارد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top