خلیلی، داماد این شاعر پیشکسوت به انعکاس روز و به نقل از ایسنا گفت: ما در یک موقعیت ناخواسته قرار گرفتیم. امروز (دوشنبه، ۲۰ اردیبهشتماه) قرار بود برای دیدن موقعیت محل دفن پیکر مرحوم به دارالرحمه شیراز برویم و مکان را انتخاب کنیم که دیدیم همهچیز آماده است. در این آرامستان قطعهای را برای مشاهیر درنظر گرفتهاند که اولین نفر هم آقای اوجی در این بخش به خاک سپرده شدند.
او همچنین اظهار کرد: به دلیل موقعیتی که در آن قرار گرفتیم فرصتی برای اطلاعرسانی نبود و شاعران و نویسندگان در مراسم حضور نداشتند. البته وصیت آقای اوجی هم این بود که اگر در دوران پاندمی کرونا برای من اتفاقی افتاد راضی نیستم که کسی بیاید و برایش مشکلی پی بیاید.
مراسم خاکسپاری منصور اوجی در شرایط کرونایی بدون انجام سخنرانی برگزار شد. همچنین کوروش کمالی سروستانی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس، صابر سهرابی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، عباسی معاونت اجرایی شهرداری شیراز و انصاری رئیس آرامستان دارالرحمه از حاضران در این مراسم بودند.
منصور اوجی متولد نهم آذرماه سال ۱۳۱۶ در شیراز بود که شامگاه روز شنبه (۱۸ اردیبهشتماه) پس از دورهای بیماری در منزل خود از دنیا رفت. «باغ شب»، «خواب درخت و تنهایی زمین»، «شهر خسته»، «این سوسن است که میخواند»، «مرغ سحر»، «صدای همیشه»، «شعرهایی به کوتاهی عمر»، «حالی است مرا» و «کوتاه مثل آه» از جمله آثار بهجامانده از این شاعر هستند.
انتهای پیام
پینوشت: این خبر بهروزرسانی شده است.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.