امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 14645 |
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹ | ارسال توسط : |
580 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

از همان ابتدا پیرامون توزیع سهام عدالت بین افراد و اینکه چه افرادی باید مشمول سهام عدالت شوند حرف و حدیث های بسیاری مطرح بود، موضوعی که با آزادسازی سهام عدالت دوباره اوج گرفت و مجلس نشینان هر چند وقت یکبار صحبت جدیدی در این راستا میکنند که با صحبت های قبل در تناقض است.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، با آزادسازی سهام عدالت در اردیبهشت سال جاری دوباره این موضوع که توزیع سهام عدالت عادلانه نبوده سر زبان ها افتاد و افراد بسیاری از دهک های پایین جامعه ضمن اعتراض به این موضوع که چرا مشمول سهام عدالت نیستند از مسئولان تقاضا کردند فکری به حال آن ها کنند.

بر این اساس، مجلس جدید از زمان روی کار آمدن پرونده ای برای جاماندگان سهام عدالت باز کرد و نمایندگان هر از چند وقت درمورد طرح جاماندگان سهام عدالت اطلاعاتی ارائه می کنند.

۲۰ میلیون از جمعیت کم درآمد کشور از سهام عدالت محروم هستند

به گفته پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس حدود ۲۰ میلیون نفر از کسانی که در زمان تصمیم برای عرضه سهام عدالت در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ مالک سهام عدالت شدند، افرادی بودند که جزو شش دهک پایین درآمدی کشور محسوب نمی‌شدند، یعنی ۲۰ میلیون از جمعیت کم درآمد کشور از سهام عدالت محروم هستند.

به گفته وی، براساس گزارش کمیته امداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از افراد تحت پوشش این کمیته در حال حاضر فاقد سهام عدالت و حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی نیز در حال حاضر فاقد سهام عدالت هستند.

نه تنها پورابراهیمی بر این موضوع که باید برای این افراد تدبیری اندیشیده شود تاکید کرده، بلکه دیگر نمایندگان نیز به این موضوع اشاره و از پیگیری آن در مجلس خبر داده اند.

در این راستا تابستان بود که محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که طرحی برای جاماندگان سهام عدالت ارائه شده و مجلس درحال بررسی آن است.

موافقت یا عدم موافقت با ثبت نام ۷ میلیون جامانده از سهام عدالت!

البته جمعیت جامانده از سهام عدالت نیز مشخص نیست و پورابراهیمی درحالی از جمعیت ۲۰ میلیون نفری صحبت کرده که زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ١۴٠٠  به جمعیت هفت میلیونی اشاره کرده و گفته است که موضوع واگذاری سهام عدالت به هفت میلیون ایرانی در این کمیسیون به تصویب نرسیده و جهت بررسی بیشتر به کمیته مربوطه ارجاع داده شده است.

اما در آن سوی ماجرا عزیزی، عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با پیشنهاد ثبت نام هفت میلیون نفر از جاماندگان سهام عدالت در کل کشور خبر داده است!

این درحالی است که بیگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در مورد آخرین وضعیت جاماندگان سهام عدالت گفته که ما این موضوع را از طریق مجلس از دولت پیگیری کردیم اما دولت می گوید سهام عدالت ندارد و علی القاعده اگر ما در این وضعیت این قانون را تصویب کنیم، شورای نگهبان رد خواهد کرد.

کاهش ارزش واقعی سهام عدالت

ضد و نقیض گویی های مجلس نشینان در مورد جاماندگان سهام عدالت درحالی ادامه دارد که ارزش واقعی این سهام تحت تاثیر نوسانات بازار همچنان درحال کاهش است. درصورتی که در مردادماه ارزش واقعی سهام عدالت با ارزش اولیه حدود ۵۰۰ هزار تومان تا ۳۰ میلیون هم رسیده بود. البته مشمولان سهام عدالت که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده بودند و به آن ها اجازه داده شده بود ۶۰ درصد سهام خود را بفروشند نیز به دلیل شرایط بازار شخصا امکان فروش ندارند و بسیاری از افرادی که سهام خود را فروختند هنوز پولی دریافت نکرده اند!

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top