به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، طبق مقررات این کشور، ورود مسافر با تابعیت ایرانی با مجوز اقامتی و یا به صورت توریستی به ترکیه بدون مانع است. اما شیوع نوع جدید ویروس کرونا از انگلستان بار دیگر مقررات سفر را تغییر داده و حتی محدودیتهایی را در برخی مرزها ایجاد کرده است. آخرین بررسیها نشان میدهد مرز هوایی ایران و ترکیه همچنان باز است و تردد مسافر بدون مانع انجام میشود اما ترکیه مقررات تازهای را وضع کرده است.
بنا به دستورالعملها و پروتکلهای جدید بهداشتی ترکیه که از امروز (دوشنبه، ۲۸ دسامبر برابر با ۸ دیماه) در مبادی ورودی این کشور برای همه اتباع خارجی به اجرا گذاشته است، تمام مسافران ملزم شدهاند پیش از پرواز، آزمایش PCR انجام دهند و گواهی منفی این تست را در محدوده ۷۲ ساعت مانده به پرواز، به زبان انگلیسی همراه داشته باشند تا در مبادی ورودی این کشور ارائه دهند.
این آزمایش باید در آزمایشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (دولتی یا خصوصی) انجام شود و حاوی مُهر آزمایشگاه باشد.
شرط سنی برای ارائه گواهی منفی کرونا در برخی پروازهای شرکتهای ایرانی از بالای دو سال تعیین شده است؛ درحالی که طبق پروتکلهای بهداشتی این کشور، مسافران زیر شش سال از ارائه تست منفی کرونا معاف شدهاند.
تا پیش از این، برخی شرکتهای هواپیمایی مسافران ایرانی را از ارائه نتیجه این تست معاف کرده بودند. در پروازهای دیگر این مسیر نیز مسافر ملزم بود نتیجه منفی آزمایش کرونا در محدوده ۹۶ ساعت را ارائه دهد.
برخی پروازهای ایرانی از مسافران مسیر ترکیه نیز خواستهاند فرم اظهارنامهای را علاوه بر گواهی منفی تست کرونا تکمیل کنند تا هنگام ورود به فرودگاههای این کشور ارائه دهند.
اما در مقررات سفر به ایران تغییر خاصی مشاهده نمیشود. مسافران همانند گذشته، برای ورود باید نتیجه منفی تست کرونا تا ۹۶ ساعت قبل از پرواز را ارائه دهند و از ورود اتباع خارجی که گواهی منفی تست کرونا را همراه نداشته باشند، جلوگیری خواهد شد. اتباع ایرانی نیز در صورت نداشتن این تست باید در محل مشخصی به مدت دو هفته قرنطینه شوند.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.