امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 13981 |
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰ | ارسال توسط : |
231 بازدید
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به جهش ویروس کرونا در انگلیس، گفت: در حال حاضر در قسمت اسپایک ویروس کرونا حدود ۴۰۰۰ تغییر ایجاد شده است و خطر بالقوه که وجود دارد، این است که این تغییرات تاثیر واکسن‌ها را هم کاهش دهد که البته هنوز ثابت نشده است.

دکتر ایرج حریرچی در گفت‌وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، درباره جهش ویروس کرونا در انگلیس، گفت: آنچه که تاکنون دنیا درباره ویروس کرونا می‌داند، این است که بر اساس جهشی که داشته احتمال انتقال و سرایت‌پذیری را افزایش داده است و همزمان در قسمت‌هایی از انگلیس، خصوصا جنوب شرقی انگلیس با وجود این ویروس جهش یافته، شیوع بیماری افزایش یافته است.

وی افزود: البته هنوز اینکه علت شیوع و افزایش این ویروس در انگلیس، جهش اخیر است یا خیر، مشخص نشده است. یک زمانی جهش، علت افزایش شیوع ویروس است و یک زمانی علت  افزایش شیوع را همراهی می کند که هنوز این موضوع  از نظر علمی ثابت نشده است.

حریرچی ادامه داد: در عین حال هنوز از نظر علمی هم ثابت نشده که این جهش، بیماری‌زایی بیشتری دارد یا خیر؟. به این معنا که هنوز ثابت نشده است که این جهش شدت بیماری را بیشتر می‌کند یا کمتر و مرگ و میر را بیشتر می‌کند یا کمتر. منتها نکته کلیدی این است که نشان می‌دهد که ویروس کرونا تغییرات بسیار زیادی می‌کند و خطر بالقوه آن وجود دارد.

وی گفت: تاکنون ویروس کرونا هزاران تغییر کرده است که برخی از این تغییرات مهم بوده و برخی هم چندان اهمیت نداشته‌اند. در حال حاضر در قسمت اسپایک ویروس که قسمتی است که موجب اتصال ویروس به سلول‌های انسان می‌شود، حدود ۴۰۰۰ تغییر ایجاد شده است و نشانه‌های اولیه  نشان می‌دهد که اولا تغییرش موجب افزایش ابتلا شده و همچنین یک خطر بالقوه هم وجود دارد که تاثیر واکسن‌ها را هم کاهش دهد و باعث شود که نیاز به واکسن‌های دیگری باشد که البته هنوز به این مرحله نرسیده و ثابت نشده است.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top