امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 13583 |
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰ | ارسال توسط : |
567 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران می گوید با فراهم شدن امکان پرداخت غیرحضوری غرامت دستمزد ایام کرونا، کارگران دیگر نگران از دست دادن شغل خود به دلیل ابتلا به کرونا نخواهند بود.

ناصر چمنی در گفت وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، درباره پرداخت غیرحضوری مقرری بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام بیماری کرونا توسط سازمان تامین اجتماعی گفت: اگر این اقدام عملی شود در جلوگیری از گسترش کرونا و رفع دغدغه جامعه کارگری بسیار موثر است.

وی افزود: قبلا کارگرانی که به کرونا دچار می شدند به دلیل ترس از دست دادن شغل و بیکار شدن، بیماری خود را پنهان می کردند و با این کار خطر ابتلای دیگر کارگران را بالا می بردند ولی با این اقدام سازمان تامین اجتماعی که به نوعی حمایت از نیروهای کار بیکار شده از کرونا یا مبتلا به کرونا است دیگر کارگران نگران از دست دادن شغل نخواهند بود.

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ادامه داد: کارگرانی که کرونا می گرفتند با مشکلات زیادی در گرفتن غرامت دستمزد ایام بیکاری مواجه می شدند و بعضا برای دو هفته استراحت باید دو ماه دوندگی می کردند و به پول احتیاج داشتند چون درآمدشان طوری نبود که پس اندازی داشته باشند به همین دلیل ترجیح می دادند که در صورت بیماری به کارفرما نگویند ولی در صورتی که سیستم پرداخت غیرحضوری غرامت دستمزد ایام بیماری و بیمه بیکاری عملیاتی و مقدمات دسترسی به سیستم فراهم شود به نفع کارگران و کارفرمایان است.

چمنی با بیان اینکه برای دریافت بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام کرونا نیازی به ثبت تقاضا در سامانه نیست، افزود: طبق آنچه که سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده در صورتی که تست کرونای فرد مثبت باشد بدون نیاز به ثبت درخواست، اطلاعات او از طریق ستاد مقابله با کرونا به تامین اجتماعی اعلام می شود و سازمان برای مدت دو هفته غرامت دستمزد ایام بیماری را می پردازد که این اقدام موثری در جهت حمایت از کارگرانی است که به کرونا دچار شده اند.

به گفته وی در بحران کرونا بخشهای تولیدی و صنعتی کمتر دچار مشکل شدند و مشاغل و صنوف خدماتی بیشترین آسیب را دیدند که لازم است در دوران کرونا و پس از آن برنامه مدونی در حمایت از این دسته مشاغل تدوین شود.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top