وحید جلالزاده در گفتوگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور لازم است ستاد مقابله با کرونا به جای تبدیل کردن این ویروس به موجهای اول، دوم و سوم پروتکلها را سختگیرانه اجرا کند نه اینکه یک روز برخی مکانها بسته شده و روز دیگر آنها را باز کنند، چون نتیجه، وضعیت فعلی است که مردم در مجامع عمومی تردد کرده و حتی به سفرهای غیرضروری میروند، تجمعها هم عادی شده است.
وی ادامه داد: نباید اجازه داد که کرونا در بین مردم عادی شود اکنون چراغ بحران کرونا در برخی از استانهای کشور روشن شده پس در این وضعیت دیگر لزومی ندارد که استانها را به رنگهای نارنجی، قرمز و حتی بالاتر از قرمز تقسیم کنند بلکه باید تصمیم قاطعانه گرفته تا مردم تکلیف خود را بدانند. نباید شاهد تصمیمگیریهایی از جنس بازگشایی مدارس با حضور دانش آموزان باشیم که روز اول حضور را اجباری کرده و روز دیگر اختیاری اعلام کردند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم وجود آینده نگری برای کنترل کرونا اظهار کرد: در روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا باشگاههای ورزشی را تعطیل کردند اما بعد با کاهش آمار کرونا مجددا باشگاهها بازگشایی شدند. این وضعیت دربارهی پاساژها و مراکز خرید هم وجود داشت. مردم به راحتی رفت و آمد کرده و حتی ترددهای غیرضروری و اضافی هم دارند. در چنین شرایطی با تجمعات، کرونا افزایش پیدا میکند. مشخصا در آذربایجان شرقی تختهای بیمارستانی پر شده و بیمارستانهای نیروهای مسلح هم بیماران کرونایی را پذیرش میکنند این اتفاق بعد از دستور رهبری برای استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح رخ داد.
جلالزاده تاکید کرد: با ادامه این وضعیت وارد فاز فرسایشی خواهیم شد، کادر درمان خسته هستند آنها پیش از کرونا به صورت شیفتی در بیمارستانها و مراکز درمان حضور داشتند و از مرخصی استفاده میکردند، اما اکنون هیچ کدام از این اتفاقها رخ نمیدهد و نتیجه آن فرسایش کادر درمان است به همین دلیل معتقدم دولت باید کمربند خود را محکم ببندد و ستاد ملی مقابله با کرونا تکلیف مردم را مشخص کند نه اینکه یک روز تعطیلی و روز دیگر بازگشایی را اعلام کند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از شلوغی اتوبوسها و متروها، گفت: تجمع در وسائل حمل و نقل عمومی باعث تشدید کرونا میشود ما باید خودمان مراقب باشیم و مردم هم به رعایت پروتکلهای بهداشتی پایبند باشند. متاسفانه مردم کمتر پروتکلها را رعایت میکنند، خطر کرونا جدی است.
وی در پایان تاکید کرد که باید دولت موضوع برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای کرونا را تعیین تکلیف کند.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.