امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 855 |
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰ | ارسال توسط : |
2601 بازدید
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از افزایش ۳۰ درصدی فرزندخواندگی در کشور خبر داد.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، حبیب‌الله مسعودی فرید امروز ۱۱ اسفندماه در نشست سراسری هم‌اندیشی قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست که در هتل پردیسان برگزار شد، با اشاره به افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی فرزندخواندگی در کشور، اظهار کرد: در فرهنگ و نظام دینی ما اهمیت این موضوع زیاد بوده و ۲۰ آیه برای توجه به یتیم آورده شده است.

وی با اعلام اینکه در کشور ۵۴۰ مرکز توسط خیرین اداره می‌شود، عنوان کرد: در سال‌های قبل از انقلاب با وجود ۳۵ میلیون نفر جمعیت تنها ۱۴ هزار نفر عضو کمیته امداد بودند، اما امروز با گسترش فرزندخواندگی در کشور شرایط متفاوتی داریم.

مسعودی فرید با اشاره به اینکه رویکرد همه کشورها موسسه‌زدایی و به صفر رسیدن این موسسات است، افزود: رویکرد همه کشورها یتیم‌نوازی است زیرا باید کودکان محبت و عاطفه دریافت کنند، رویکرد کشور ما نیز همین موضوع خواهد بود.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بهترین زمان برای فرزندخواندگی زیر دو سال است، تصریح کرد: باید نیت خیران را به سمتی ببریم که فرزندان در کنار هر کدام از اقوامی که می‌توانند زندگی کنند و هزینه آنان را خیران تقبل کنند.

وی با بیان اینکه قانون سال ۵۳ قانون جامعی بوده است، گفت: با توجه به گذشت زمان و نیاز به به‌روزرسانی باید قانون را بازنویسی می‌کردیم که در سال ۹۲ این اتفاق می‌افتد و در سال ۹۴ هم در هیات دولت دو مصوبه آن تصویب شد که با تصویب این مصوبه‌ها آمار فرزندخواندگی تا ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد.

وی با اعلام اینکه کودکان واجب‌ترین گروهی هستند که باید به آنان پاسخگویی کنیم، تصریح کرد: مسئولیت سنگینی را احساس می‌کنیم؛ خوشبختانه برای بهتر شدن وضعیت کودکان کار قدم‌های مثبت و بزرگی برداشته‌ شده است.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top