امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 604 |
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۹ | ارسال توسط : |
2461 بازدید
۰
| 7
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد گفت: امسال ۴۴ میلیارد تومان در حوزه یارانه مطبوعات کمک شده است و در سامانه خبرنگاران نیز ۱۵ هزار نفر خبرنگار ثبت شده‌اند.

حسن محرابی در نشست با خبرنگاران در محل برگزاری نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان کرمان، اظهار: روزنامه‌نگاری یک حرفه است و خبرنگار یا روزنامه‌نگار در این حوزه کاری، هر آن و هر روز با اتفاقاتی مواجه می‌شود که پیش‌بینی نشده است و باید اینقدر حرفه‌ای باشد که بتواند در آن موقعیت خوب تصمیم بگیرد.

او ادامه داد: ما می‌دانیم این حرفه در اداره کل مطبوعات داخلی به حمایت زیادی نیاز دارد، در هر صورت تلاش خود را در راستای برطرف کردن مشکلات می‌کنیم.

محرابی بیان کرد: برای حل شدن مشکلات در مطبوعات باید تعامل و مشارکت در هر دو حوزه‌ی اداره مطبوعات داخلی و خود مطبوعات باشد و حضور و پیگیری مشکلات در خانه مطبوعات و انجمن‌های صنفی می‌تواند در حل بیشتر مشکلات موثر باشد.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد با بیان این‌که در دوره جدید، دولت به هیچ نشریه‌ای مجوز نداده است، در پاسخ به پرسش‌هایی درباره مشکلات مربوط به آیین‌نامه حوزه مطبوعات، گفت: حل بعضی مشکلات از دایره آیین‌نامه خارج است و باید قانون تصمیم‌گیری کند.

او با اشاره به این‌که ۴۴ میلیارد تومان امسال در امر یارانه مطبوعات کمک شده است، گفت: سامانه خبرنگاری کار ما را آسان کرده است و حتی کار خبرنگاران را و دیگر سختگیری‌های قبلی تا حدودی وجود ندارد. تا کنون ۱۵ هزار نفر خبرنگار در سامانه ثبت شده‌اند.

محرابی همچنین درباره بحث بیمه و مالیات و تامین اجتماعی، گفت: گارگروهی شامل مدیرمسئول رسانه‌ها راه‌اندازی شده است تا مشکلات مربوط به این حوزه‌ها در آن مطرح و برای حل آن‌ها، تمهیداتی اندیشیده شود.

وی افزود: پایگاه‌های اطلاع‌رسانی برای مشخص شدن بحث یارانه می‌توانند با شرکت در طرح رتبه‌بندی جایگاه فعالیت رسانه‌ای خود را تعیین کنند. قانون با دستگاه رسانه‌ای طرف است و دستگاه رسانه را می‌شناسد؛ اما خوشبختانه در دو سال اخیر، تلاش بر این بوده است که کارهایی را مانند صدور کارت خبرنگاری، پرداخت بیمه خبرنگاران و بیمه تکمیلی را برای خبرنگاران انجام دهیم.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، محمدرضا علیزاده – مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان – نیز در این نشست، اظهار کرد: اخذ مجوز نشریه ممکن است کار راحتی باشد، اما چیزی که در این میان مهم و سخت است، حیات و اداره نشریه و تولید محتوای نشریه است.

او نشریه موفق را  نیازمند نیروی متخصص دانست و گفت: یک نشریه باید بتواند با نیروی متخصص و برنامه‌ریزی، بقا و دوام خود را حفظ کند.

علیزاده با بیان این‌که قطعا معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد برنامه‌های خوبی را در این دو سه سال دنبال کرده است، اظهار کرد: شفافیت در بحث بیمه‌ها و سایر طرح‌ها قطعا ایرادهایی هم ممکن است داشته باشد که با برنامه‌ریزی‌های مدون حل خواهد شد.

او افزود: حدود ۳۲۰ نشریه، پایگاه اطلاع‌رسانی و خبرگزاری در استان وجود دارد و البته تفاوت‌هایی با آمار در سامانه دارد و متاسفانه جایگاه خاصی از نظر کیفیت داریم، اما با این حال خانه مطبوعات استان با همدلی و همراهی برای نشریات استان تلاش خود را انجام می‌دهد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top