امروز: یکشنبه, ۱۶ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 6 رجب 1446 | 2025-01-05
کد خبر: 55194 |
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹ | ارسال توسط : |
9 بازدید
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

«چوی سانگ موک»، رئیس جمهور موقت کره جنوبی، دستور بازرسی ایمنی اضطراری از کل سیستم عملیات خطوط هوایی این کشور را صادر کرده و این در حالیست که سئول همچنان در حال بررسی برنامه‌های انجام «بازرسی ویژه» از تمامی هواپیماهای فعال بوئینگ ۸۰۰-۷۳۷ در این کشور پس از سانحه هوایی روز گذشته (یکشنبه) است.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، در جریان این حادثه، هواپیمای بوئینگ ۸۰۰-۷۳۷ خطوط هوایی «ججو» که از «بانکوک» تایلند برخاسته بود، در زمان فرود در فرودگاه «موآن» واقع در ۲۸۸ کیلومتری جنوب سئول، پایتخت کره جنوبی از باند فرود خارج شد و بر اثر برخورد با دیوار آتش گرفت.

در تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، هواپیمایی در حال لیز خوردن و خارج شدن از باند و برخورد به حصارهای بتنی دیده می‌شود که در ادامه، شعله‌ور شده و دود غلیظ سیاهی از آن به آسمان می‌رود.

تاکنون ۱۴۱ نفر از ۱۷۹ قربانی این حادثه با استفاده از تجزیه و تحلیل DNA یا جمع آوری اثر انگشت شناسایی شده اند.

گزارش‌ها حاکیست خانواده‌های قربانیان یک شب در فرودگاه در چادرهای مخصوصی که در سالن فرودگاه برپا شده بود، کمپ زدند.

سقوط هواپیما در کره جنوبی؛ از انتقادها به طراحی فرودگاه تا دستور رئیس‌جمهور موقت برای بازرسی خطوط هوایی

کره جنوبی هفت روز عزای ملی را آغاز کرده است و پرچم‌ها به حالت نیمه افراشته درآمده و رئیس‌جمهور موقت برای برگزاری مراسم یادبود به سمت محل سقوط هواپیما رفته است.

سقوط هواپیما در کره جنوبی؛ از انتقادها به طراحی فرودگاه تا دستور رئیس‌جمهور موقت برای بازرسی خطوط هوایی

تیم های بازرسان از جمله از ایالات متحده و کره جنوبی، اکنون در تلاش هستند تا علت حادثه روز گذشته را مشخص کنند. مقامات در ابتدا اصابت پرنده را دلیل احتمالی سقوط عنوان کردند، هرچند هنوز سوالاتی در مورد اینکه دقیقاً چه اتفاقی افتاده است، وجود دارد. همچنین هر دو جعبه سیاه – ضبط اطلاعات پرواز و ضبط کننده صدای کابین خلبان – پیدا شده‌اند.

با این حال، کارشناسان هوانوردی می‌گویند تحقیقات در مورد علل سقوط ممکن است سال ها طول بکشد.

به گزارش روزنامه «گاردین»، کارشناسانی که فیلم‌هایی از این فاجعه را بررسی کرده‌اند، همچنین سوالاتی را در مورد نوع طراحی فرودگاه مطرح کرده و از تصمیم برای ساخت یک دیوار، یک سازه محکم در انتهای فرودگاه انتقاد کرده‌اند.

سقوط هواپیما در کره جنوبی؛ از انتقادها به طراحی فرودگاه تا دستور رئیس‌جمهور موقت برای بازرسی خطوط هوایی

پیام‌های تسلیت از سراسر جهان صادر شده است. برخی سران کشورها برای هر نوع کمک اعلام آمادگی کرده‌اند. «شی جین پینگ»، رئیس جمهور چین و رئیس کمیسیون اروپا نیز با کره جنوبی ابراز همدردی کردند.

این حادثه نخستین سانحه مرگبار در تاریخ شرکت هوایی جِجو محسوب می‌شود. این شرکت یکی از بزرگ‌ترین خطوط هوایی ارزان این کشور محسوب می‌شود و در سال ۲۰۰۵ میلادی تاسیس شده است.

«لی جئونگ هیون»، یکی از مقامات مسئول عملیات جستجو و نجات در محل حادثه گفت: قطعات هواپیما به قدری شکسته شده بود که فقط دم آن بلافاصله قابل شناسایی بود. دو خدمه نجات یافته از قسمت دم نجات یافته بودند.

به گزارش «دویچه وله»، شرکت هواپیمایی ججو ایر با صدور اطلاعیه‌ای ضمن ابراز همدردی با آسیب‌دیدگان این سانحه اعلام کرد که صرف‌نظر از علت وقوع حادثه، از مسافران و خانواده‌های آنها به دلیل بروز این سانحه عذرخواهی می‌کند.

شرکت بوئینگ، سازنده هواپیما نیز با صدور بیانیه‌ای ضمن ابراز همدردی با قربانیان این سانحه اعلام کرد که به منظور بررسی دقیق علت حادثه با شرکت ججو ایر در تماس است.

سقوط هواپیما در کره جنوبی؛ از انتقادها به طراحی فرودگاه تا دستور رئیس‌جمهور موقت برای بازرسی خطوط هوایی

این سانحه در شرایطی رخ می‌دهد که کره جنوبی در حال حاضر در بحران سیاسی پس از استیضاح و برکناری رئیس‌جمهور و همچنین رئیس‌جمهور موقت این کشور به سر می‌برد.

سانحه سقوط هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ خطوط هوایی ججو با ۱۸۱ سرنشین از مرگبارترین سوانح هوایی در تاریخ کره جنوبی نیز محسوب می‌شود. پیش از این در حادثه سقوط هواپیمای شرکت هوایی کره در شهر «گوام» در سال ۱۹۹۷ میلادی تمامی ۲۲۸ سرنشین جان خود را از دست داده بودند.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top