رسول جمشیدی اول در گفتوگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، با بیان اینکه یکی از چالشهای اساسی سازمان طی سالهای گذشته، موضوع اعتبارات سوادآموزی بوده است گفت: چانه سوادآموزی کوچک است؛ بدین علت که تا سال ۱۳۹۰ افرادی که به عنوان آموزشیار با نهضت سوادآموزی کار میکردند مستقیما حقوقبگیر نهضت بودند اما از سال ۱۳۹۰ فعالیتها واگذار و این اقدام از طریق خرید خدمات انجام شد.
وی با بیان اینکه قاعده خرید خدمت کردن یا واگذاری به موسسات غیردولتی، افزایش کیفیت و کاهش هزینههاست که این باعث شده سرانهها و هزینه تمام شده ناچیز و به یک روال تبدیل شود؛ افزود: هر سال بودجه نهضت سوادآموزی متناسب با نرخ رشد تورم سالانه یا افزایش حقوق کارمندان یا کارگری رشد نمی یابد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه در لوایح بودجه سالیانه، هر سال بهای تمام شده را متناسب با نرخ تورم و نرخ واقعی حقوق و دستمزد پیشبینی میکنیم اما به تایید و تصویب نمیرسد ادامه داد: نه تنها به تایید نمیرسد بلکه چیزی که مصوب میشود هم تخصیص نمییابد، درحالی که بیش از ۹۰ درصد آن ماهیت حقوق و دستمزد دارد.
جمشیدی اول با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ میانگین سرانه آموزش به ازای هر فرد یک میلیون تومان بود گفت: امسال به حدود سه برابر رسیده و یکی از رویههایی که دنبال میکنیم اصلاح روش در پرداختهاست، همچنین قطعاً این رقم پرداخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکی از کارهای انجام شده اصلاح رویهها و روشهای پرداخت است افزود: تا سال ۱۴۰۲ به ازای نتیجه محصول پول می دادیم، امسال پرداختها ساعتی انجام میشود و به محض اینکه کلاس تشکیل شود و ناظرین تایید کنند، بر مبنای کلاسهای تشکیل شده پول پرداخت میشود.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی درباره نحوه جبران کاستی بودجه در سازمان عنوان کرد: در حال پیگیری از سوی سازمان برنامه و بودجه هستیم تا تامین منابع انجام شود، این کسری بودجه مربوط به بخشهای مختلف است.
جمشیدی اول اظهار کرد: همچنین به استناد مصوبه دولت، معادل ۲۰ درصد سرانه به سوادآموزان قبول شده دوره سوادآموزی به عنوان تشویق پرداخت میشود.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.