امروز: پنجشنبه, ۱۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 4 جماد ثاني 1446 | 2024-12-05
کد خبر: 54449 |
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰:۳۱ | ارسال توسط : |
7 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: ۱۶ کتاب در چهار شاخه به عنوان نامزدهای نهایی جایزه ادبی «نِرو» ۲۰۲۴ معرفی شدند.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا،‌ رمان‌نویس‌هایی از جمله «دونال رایان»، «کالین برت»، «پاتریک نس» و «زینب بدوی» مجری و روزنامه‌نگار از جمله افرادی به شمار می‌روند که در فهرست نامزدهای نهایی امسال جایزه ادبی «نِرو» قرار گرفته‌اند.   «گاردین»‌ نوشت، در […]

گروه فرهنگی: ۱۶ کتاب در چهار شاخه به عنوان نامزدهای نهایی جایزه ادبی «نِرو» ۲۰۲۴ معرفی شدند.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا،‌ رمان‌نویس‌هایی از جمله «دونال رایان»، «کالین برت»، «پاتریک نس» و «زینب بدوی» مجری و روزنامه‌نگار از جمله افرادی به شمار می‌روند که در فهرست نامزدهای نهایی امسال جایزه ادبی «نِرو» قرار گرفته‌اند.
 

«گاردین»‌ نوشت، در مجموع ۱۶ کتاب در قالب چهار شاخه از جمله شاخه ادبیات داستانی، ادبیات غیرداستانی، ادبیات کودک و نخستین رمان، به عنوان نامزد نهایی معرفی شدند. برگزیدگان هر شاخه در چهاردهم ژانویه سال ۲۰۲۵ میلادی معرفی خواهد شد و ۵,۰۰۰پوند دریافت می‌کند. همچنین برنده اصلی جایزه طلایی «نِرو» نیز در پنجم مارس مشخص خواهد شد و به او ۳۰,۰۰۰ پوند اهدا می‌شود.

جوایز ادبی «نِرو» توسط «Caffè Nero» اداره می‌شود و پس از اینکه «Costa Coffee» در ژوئن سال ۲۰۲۲ به طور ناگهانی جوایز ادبی‌اش را لغو کرد،‌ تاسیس شد. جوایز «نِرو» با جذب مخاطبان «در هر سن و علاقه‌ای به سمت برجسته‌ترین کتاب‌ها و نویسندگان سال» اهدا می‌شوند.

در شاخه ادبیات داستانی، «رایان»‌ برای نگارش رمان «قلبم، در آرامش باش» که وقایعی در یکی از روستاهای ایرلند را از نگاه ۲۱ شخصیت روایت می‌کند. همچنین «آدام اس لزلی» برای رمان «گمشده در باغ»‌که درباره یک ماجراجویی سورئال در حومه انگلستان است در این فهرست قرار گرفته است. «ریاکار» نوشته «جو هامیا»‌ و «پرواز مبتدی‌ها» به قلم «سوزان دان» از دیگر آثاری به شمار می‌روند که در شاخه ادبیات داستانی به عنوان نامزد نهایی انتخاب شده‌اند.

تمام چهار کتابی که در شاخه ادبیات غیر داستانی به عنوان نامزد نهایی انتخاب شده‌اند، آثار نویسندگان کتاب اولی هستند :«جسم پیکسلی» نوشته «الن آتالانتا» که به تاثیر فضای مجازی بر استانداردهای زیبایی می‌پردازد، «موریس و مرلین»‌ به قلم «سوفی امرست»‌ که روایت‌گر داستان زوج بریتانیایی است که در دهه ۷۰ میلادی به مدت ۱۱۷ روز در دریا گم شده بودند، «تاریخچه آفریقایی آفریقا» نوشته «زینب بدوی»‌، مجری اخبار  و «همه آن درخشندگی‌ها» اثر «اورلاندو وایتفیلد» که درباره کلاهبرداری هنری است.

در بخش رمان‌اولی‌ها «بهره‌برداری‌های باشکوه» نوشته «فردیا لنون» که برنده جایزه «واتراستونز»‌ امسال شد به همراه «هیچ چیز کوچکی» نوشته «اورلین مک‌دونالد»، «یادگاری» اثر «لارا هاورث» و «خانه‌های وحشی» نوشته «کالین برت» به عنوان شانس‌های دریافت جایزه معرفی شدند.

در بخش ادبیات کودک، «وقایع یک مارمولک» اثر «تیم میلر»، «پسر پرنده‌ای»‌ نوشته «کاترین بروتون»‌، «چطور از یک فیلم ترسناک جان سالم به در ببریم» اثر «اسکارلت دانمور» و «دوازده» نوشته «لیز هایدر»‌ انتخاب شدند.کتاب‌هایی که به زبان انگلیسی در فاصله یکم دسامبر ۲۰۲۳ تا ۳۰ نوامبر ۲۰۲۴در بریتانیا یا ایرلند منتشر شده بودند و توسط نویسندگانی که در سه سال اخیر در بریتانیا و ایرلند سکونت دارند نوشته شده بودند، امکان شرکت در این رقابت را داشتند.سال گذشته «پل موری»، نویسنده ایرلندی برای نگارش «نیش زنبور» به عنوان برنده «جایزه طلایی نِرو» برای بهترین کتاب سال معرفی شد و ۳۰,۰۰۰ پوند را برای این جایزه ادبی جدید دریافت کرد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top