امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 51281 |
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰:۳۲ | ارسال توسط : |
62 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی:«ادنا اوبرین»، نویسنده نامدار ایرلندی که با نخستین‌ رمان‌های خود به شهرت جهانی دست پیدا کرد، درگذشت.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، «ادنا اوبراین»،‌ نویسنده ایرلندی که در طول بیش از نیم قرن فعالیت ادبی خود به پیچیدگی‌ها و تناقض‌های زندگی زنان پرداخته بود،‌ پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری در سن ۹۳ سالگی درگذشت.   […]

گروه فرهنگی:«ادنا اوبرین»، نویسنده نامدار ایرلندی که با نخستین‌ رمان‌های خود به شهرت جهانی دست پیدا کرد، درگذشت.به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، «ادنا اوبراین»،‌ نویسنده ایرلندی که در طول بیش از نیم قرن فعالیت ادبی خود به پیچیدگی‌ها و تناقض‌های زندگی زنان پرداخته بود،‌ پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری در سن ۹۳ سالگی درگذشت.
 

«گاردین»‌ نوشت، «اوبراین»‌ با نگارش مجموعه‌ای از رمان‌ها از جمله «دختران روستایی» که نخست در ایرلند ممنوع اما در سایر کشورها مورد توجه قرار گرفت، صدایی به زنان داد که با انتظارات طاقت‌فرسا زندگی روستایی دست و پنجه نرم می‌کردند. دیدگاه او در آثار بعدی‌اش همچون «خانه باشکوه انزوا» و «صندلی‌های کوچک قرمز» بسط پیدا کرد، اما همچنان جسارت و نبوغ در آثارش حفظ شد تا جایی که «فیلیپ راث» از او به عنوان «با استعدادترین زنی که اکنون به زبان انگلیسی داستان‌نویسی می‌کند» یاد کرد.

«فابر» که ناشر آثار «اوبراین» بود، با ادای احترام به این نویسنده از او به عنوان «یکی از بزرگترین نویسندگان عصر حاضر» یاد کرد.«اوبراین» در سال ۱۹۳۰ میلادی در روستایی واقع در شهرستان کلر متولد شد و کودکی پراز مشکلات را سپری کرد. او پس از فارغ‌التحصیل شدن به عنوان داروساز با «ارنست گبلر» که نویسنده بود ازدواج کرد. این زوج در سال ۱۹۵۹ به لندن نقل مکان کردند و «اوبراین»‌ پس از مدتی یک رمان با عنوان «دختران روستایی» طی سه هفته نوشت و منتشر کرد. به دنبال آن «دختر تنها» در سال ۱۹۶۲ میلادی منتشر شد.

این نویسنده همچنین مجموعه‌ای از جوایز از جمله جایزه یک عمر دستاورد «قلم ایرلندی»‌ را در سال ۲۰۰۱ و «مدال اولیس» را در سال ۲۰۰۶ دریافت کرد. همچنین رئیس جمهور ایرلند، «مایکل دی هیگینز»، در سال ۲۰۱۵ به او بالاترین نشان ادبی کشور را اعطا کرد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top