به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، این مراسم با حضور محمد مخبر (سرپرست ریاستجمهوری در دولت سیزدهم)، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی (معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را در دولت سیزدهم)، جمیله علمالهدی (همسر رئیسجمهور شهید)، خانواده رئیسجمهور شهید و … برگزار شد.
در ابتدای این برنامه که اجرای آن را نجمالدین شریعتی برعهده دارد، یاسر احمدوند (معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد) طی سخنانی گفت: شاید ما توانایی تقدیر و تشکر از رییس جمهور شهید را نداشته باشیم. این جلسه بهانهای بود که به این شیوه به ساحت امام حسین (ع) و یکی از خدمتگزاران او ارادت خود را نشان دهیم. رییس جمهور عزیز توجه ویژهای به فرهنگ و هنر داشتند، به خصوص بخش ادبیات و کتاب و جلسات متعددی با اهالی فرهنگ و هنر داشتند. این مجلس هم برای قدردانی از زحمات ایشان در عرصه فرهنگ و هنر است.
در ادامه این مراسم، محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ) طی سخنانی گفت: تشکر میکنم از اهالی فرهنگ و هنر که طی این سه سال همراه ما بودند. برای ما سخت است که پایان دولت زودتر از موعد قانونی اتفاق افتاد و رییس جمهور عزیز خود را از دست دادیم. برای ما ارادتمندان ایشان حسرت، آه، ناله، اشک و گریه باقی مانده است. نمیتوانم احساسات خود را در این جلسه ابراز کنم. باید از همه عزیزانی که در این مراسم حاضر شدند، به ویژه فرزندان گرامی رییس جمهور تشکر کنم.
در بخش دیگری از این مراسم،ریحانه سادات رئیسی دختر شهید رئیسی طی سخنانی ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب قبل از ریاست جمهوری حجتالاسلام والمسلمین رییسی به خانواده ما توجه داشتند اما بعد از شهادت شهید جمهور این لطف خیلی پدرانهتر شد و این فرصت را مغتنم شمردم تا از ایشان تشکر کنم. در شهادت شهید جمهور صحنهای که اتفاق افتاد برپایی مراسمهای متعدد در سراسر کشور بود که دولتی هم نبود و کاملا مردمی برگزار شد.
دختر شهید رئیسی تصریح کرد: سیدحسن نصرالله و خانواده ایشان و همچنین شهدای مقاومت بسیار به ما لطف داشتند و بسیار جای خوشحالی دارد که خانوادههای مقاومت هم پشت هم هستند.
او خاطرنشان کرد: آنچه پس از شهادت یک شهید بسیار مهم است، این است که راه شهید ادامه پیدا کند و خوشبختانه پس از شهادت شهید جمهور میتوان دوست و دشمن را از هم تفکیک کرد.
حجتالاسلام والمسلمین حامد کاشانی نیز در بخش دیگری از گفت: عزیزان زیادی از کوتاه شدن این دولت تاسف خوردند؛ هر فراقی سخت است، فراق عزیزی که او را میشناسیم سختتر است. ما با ظن و گمان حرف میزنیم و ظواهر را میبینیم. میزان و کمیت عمل کسی دیگری را بالا نمی برد و هر کسی سر سفره نیت خود نشسته است. شرایط کشور به سمتی پیش رفته بود که برخی میگفتند کشور باید به سمت دولت پارلمانی و نخست وزیری برود؛ زیرا نمیتوان با رهبر و رییس جمهور کشور را اداره کرد ولی شهید بزرگوار کاری کرد که ما بفهمیم مشکل از آن افراد است و میتوان کشور را هم با رهبر پیش برد و هم رییس جمهور.
در بخش پایانی مراسم نیز محمد مخبر و محمدمهدی اسماعیلی از مجتبی امینی برای اثر «پرواز در مه»، تقدیر و پس از آن از پوستر شهید رییسی رونمایی شد.
همچنین از کتابهایی که پیرامون شخصیت شهید رئیسی نگاشته شده بود از جمله «خادم ملت» از انتشارات اندیشوران نخل، «شهیدان پرواز اردیبهشت» از انتشارات کتاب نشر، «رییسی روحانی بوده» از انتشارات شهید هادی، «سه سال خدمت» از انتشارات جمهور ایران، «رییسی عزیز» از انتشارات حماسه ایران، «سید ابراهیم عبد خدا و خادم جمهور» از انتشارات سروش، «در قامت رییس جمهور» از انتشارات سروش، سه ویژهنامه به زبانهای فارسی و انگلیسی درباره شهیدان پرواز اردیبهشت از روزنامه ایران رونمایی شد.
تجلیل از خانواده شهید رئیسی بخش دیگری از این مراسم بود.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.