سرهنگ سعید راستی در گفتوگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا درباره استفاده پابندهای الکترونیکی برای کنترل اراذل و اوباش گفت: در حال حاضر قوه قضائیه دستور استفاده از پابند الکترونیکی را صادر کرده و از این پابندها برای برخی از سارقان سابقهدار و … استفاده میشود.
وی با اشاره به استفاده از پابندهای الکترونیک برای سایر مجرمان سابقهدار نیز افزود: پلیس به قوه قضائیه پیشنهاد داده شده است که برای کنترل اراذل و اوباش سابقهدار و همینطور آن دسته از اشراری که از زندان آزاد میشوند نیز از این این پابندها استفاده شود.
رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: با استفاده از این پابندها پلیس میتواند کنترل بیشتری بر عملکرد این افراد داشته باشد و با اشراف اطلاعاتی بیشتر، از اقدامات مجرمانه آنها جلوگیری کند. البته در حال حاضر نیز پلیس اراذل و اوباش و اقدامات مجرمانه آنان را رصد میکند و اشراف اطلاعاتی خوبی در این زمینه وجود دارد. اما بههرحال استفاده از این پابندها نیز میتواند موثر باشد.
پابند الکترونیک، نوعی ردیاب (GPS) است که به پای محکومان واجد شرایط بسته میشود و این امکان را به فرد محکوم میدهد تا بتواند تمام دوران محکومیت را خارج از زندان و در محدوده مراقبتی مشخص شده بگذرانند. از این پابند در جرایم درجه پنج تا هشت یا باقیمانده دوران محکومیت در جرایم درجه دو تا چهار استفاده میشود و به تازگی نیز پلیس از این پابندها برای کنترل سارقان سابقهدار دارای بیش از سه یا چهار فقره محکومیت به دلیل سرقت استفاده کرده است.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.