به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، اندیشکده انرژی امبر (Ember) در گزارشی با اعلام این آمار، تصریح کرد این روند در سال میلادی جاری، شتاب خواهد گرفت و رشد نیروی پاک، کاملا پاسخگوی رشد تقاضا برای برق خواهد بود و باعث میشود تولید برق با استفاده از سوختهای فسیلی، ۲ درصد در سال ۲۰۲۴ کاهش پیدا کند و مجموع تولید برق با استفاده از سوخت فسیلی، برای نخستین بار از سال ۲۰۰۰، به کمتر از ۶۰ درصد از تولید برق جهانی برسد.
چین در سال ۲۰۲۳، بیش از نیمی از رشد ظرفیت تولید نیروی خورشیدی و بادی را به خود اختصاص داد و مجموع تولید نیروی خورشیدی جهانی ۲۳.۲ درصد و نیروی بادی، ۹.۸ درصد افزایش یافت.
هر چند تولید برق با استفاده از گاز و زغال سنگ که تا حدودی ناشی از خشکسالی و کاهش تولید برق آبی بود، در سال میلادی گذشته افزایش یافت اما امبر پیش بینی میکند این روند امسال پایان پیدا خواهد کرد.
دیو جونز، مدیر بینش جهانی امبر اظهار کرد: کاهش انتشار آلایندگی بخش نیرو اکنون غیرقابل اجتناب است اما روند کاهش آلایندگی به اینکه بستگی دارد که انقلاب تجدیدپذیرها، با چه سرعتی ادامه پیدا کند.
کاهش استفاده از سوخت فسیلی و آلایندگی در بخش نیرو، برای رسیدن به اهداف اقلیمی جهانی، ضروری شمرده میشود. بیش از ۱۰۰ کشور در نشست اقلیمی COP۲۸ در دوبی که سال گذشته برگزار شد، موافقت کردند ظرفیت انرژی تجدیدپذیر را تا سال ۲۰۳۰، سه برابر کنند.
کارشناسان صنعت میگویند مسائل پیرامون اتصالات شبکه و مجوزها برای پروژههای جدید، باید حل شود تا این هدف، محقق بشود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، آمار امبر نشان داد رشد تجدیدپذیرها تا حدود زیادی تحت تاثیر مزارع خورشیدی در سالهای اخیر بوده است. هزینه تولید نیروی خورشیدی با افزایش عرضه تجهیزات خورشیدی در چین با قیمتهای پایین، کاهش پیدا کرده است.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.