امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 38681 |
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۰:۳۱ | ارسال توسط : |
179 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی:آدریانو پدروسا، کیوریتور برزیلی، به عنوان برگزارکننده دوسالانه ونیز ۲۰۲۴ معرفی شد.آدریانو پدروسا اولین آمریکای لاتینی است که بر دوسالانه ونیز نظارت می‌کند. پدروسا، مدیر موزه هنر سائوپائولو آسیس شاتوبریاند (MASP) است و برگزاری شصتمین دوره دوسالانه را که از ۲۰‌ آوریل تا ۲۴ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود، بر عهده خواهد داشت.   پدروسا […]

گروه فرهنگی:آدریانو پدروسا، کیوریتور برزیلی، به عنوان برگزارکننده دوسالانه ونیز ۲۰۲۴ معرفی شد.آدریانو پدروسا اولین آمریکای لاتینی است که بر دوسالانه ونیز نظارت می‌کند. پدروسا، مدیر موزه هنر سائوپائولو آسیس شاتوبریاند (MASP) است و برگزاری شصتمین دوره دوسالانه را که از ۲۰‌ آوریل تا ۲۴ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود، بر عهده خواهد داشت.
 

پدروسا از زمانی که مدیر MASP شد، تعداد آثار زنان را در مجموعه موزه افزایش داد و مجموعه نمایشگاه‌های «Histórias» را افتتاح کرد که هنرمندان و جنبش‌هایی را که قبلاً نادیده گرفته شده بودند به منصه ظهور می‌رساند. در سال ۲۰۱۸، او نمایشگاه “Histórias Afro-Atlânticas” را برگزار کرد که بر نقش برزیل در تجارت برده در اقیانوس اطلس از قرن شانزدهم تا نوزدهم متمرکز بود.

پدروسا یک کیوریتور باتجربه دوسالانه است که به عنوان متصدی غرفه سائوپائولو در نهمین دوسالانه شانگ‌های در سال ۲۰۱۲ حضور داشت. حضور در دوازدهمین دوسالانه استانبول در سال ۲۰۱۱ و بیست و چهارمین بینال سائوپائولو در سال ۱۹۹۸ از دیگر فعالیت‌های اوست.نسخه ۲۰۲۲ دوسالانه ونیز با عنوان «شیر رویاها» که توسط سیسیلیا المانی سازماندهی شد، تأکید بی‌سابقه‌ای بر زنان و هنرمندان کمتر دیده شده داشت. روبرتو سیکوتو، رئیس بینال عقیده دارد که ضروری است بر اساس آنچه از نمایشگاه قبلی به وجود آمده است، انتخاب بعدی خود را هدایت کنیم.

او می‌گوید: «پدروسا به دلیل شایستگی و اصالتی که در طراحی نمایشگاه‌هایش با دیدی باز به دوره معاصر نشان داده است، شهرت دارد و در عین اینکه جهان را مشاهده می‌کند، نمی‌تواند ماهیت مبدا خود را نادیده بگیرد. تحت رهبری پدروسا، اکنون بینال ونیز ممکن است بیش از هر زمان دیگری هنر معاصر را نه برای ارائه فهرستی از چیزهای موجود آن، بلکه برای شکل دادن به تضادها، گفتگوها و خویشاوندی‌ها، که هنر بدون آن‌ها عاری از شیره حیاتی است، مورد توجه قرار دهد.»

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top