امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 38276 |
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰:۳۲ | ارسال توسط : |
106 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی:موزه هنر متروپولیتن دو شاهکار «ون‌گوگ» را پس از ۱۲۰ سال در کنار یکدیگر به نمایش می‌گذارد. مسوولان موزه هنر متروپولیتن نیویورک اعلام کردند که نمایشگاه بزرگی از آثار «وینسنت ون‌گوگ»‌ نقاش برجسته هلندی با محوریت سروهای مارپیچی که موضوع اغلب نقاشی‌های سال‌های پایانی عمر این هنرمند بودند را برگزار می‌کنند. در این نمایشگاه […]

گروه فرهنگی:موزه هنر متروپولیتن دو شاهکار «ون‌گوگ» را پس از ۱۲۰ سال در کنار یکدیگر به نمایش می‌گذارد.

مسوولان موزه هنر متروپولیتن نیویورک اعلام کردند که نمایشگاه بزرگی از آثار «وینسنت ون‌گوگ»‌ نقاش برجسته هلندی با محوریت سروهای مارپیچی که موضوع اغلب نقاشی‌های سال‌های پایانی عمر این هنرمند بودند را برگزار می‌کنند. در این نمایشگاه تابلوهای نقاشی که «ون‌گوگ» در «آرل» و پنجره آسایشگاه «سن رمی»‌ نقاشی کرده است برای عموم مردم به نمایش گذاشته می‌شود.

این نمایشگاه بزرگ از بیست و دوم ماه مه آغاز می‌شود و تا بیست و هفتم اوت ۲۰۲۳ به فعالیت ادامه خواهد داد و یکی از چندین نمایشگاهی است که سال آینده میلادی در سراسر جهان به مناسبت صد و هفتادمین سالگرد تولد «ون‌گوگ»‌ برگزار خواهد شد،‌ اما نخستین نمایشگاهی است که سروهای مشهور او را در مرکز توجه قرار می‌دهد.
سرو در حقیقت مشهورترین درخت درتاریخ هنر محسوب می‌شود و به اعتقاد مدیر موزه متروپولیتن «ون‌گوگ»‌ موفق شد این درخت‌ها را با قدرت و به روشی منحصربه‌فرد نقاشی کند.

در مجموع حدود ۴۰ تابلو نقاشی،‌ طراحی‌های کمتردیده‌شده و نامه‌های مصور در این نمایشگاه به نمایش گذاشته خواهند شد. نکته قابل توجه درباره این نمایشگاه به هم پیوستن دو شاهکار این هنرمند بعد از گذشت ۱۲۰ است. «گندم‌زار و سروها»‌ و «شب پرستاره» آخرین‌بار در سال ۱۹۰۱ میلادی در کنار یکدیگر به نمایش گذاشته شده بودند.
از تابلوهای نقاشی قابل توجه دیگری که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شوند به نسخه دیگری از «گندمزار و سروها»‌ می‌توان اشاره کرد که در سپتامبر سال ۱۸۸۹ خلق شده است و از گالری ملی لندن امانت داده می‌شود.
نقاشی «باغ میوه با سرو» از مجموعه نقاشی‌های این هنرمند با موضوع سرو محسوب می‌شود که اخیرا در یک حراجی به قیمت ۱۱۷.۲ میلیون دلار فروخته شد و رکورد فروش آثار «ون‌گوگ» را جا به جا کرد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top