امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 37073 |
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۱ | ارسال توسط : |
97 بازدید
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

گروه فرهنگی: «جولی پاول» نویسنده وبلاگ غذا که بیشتر برای مجموعه خاطراتش به نام «جولی و جولیا» شناخته می‌شود، درگذشت.به گزارش همشهری آنلاین، «جولی پاول» (Julie Powell)، نویسنده وبلاگ‌ غذا و خاطرات «جولی و جولیان» در سن ۴۹سالگی درگذشت. «اریک پاول» همسر این وبلاگ‌نویس خبر درگذشت او را در گفت‌وگو با «نیویورک‌تایمز» تایید کرد و […]

گروه فرهنگی: «جولی پاول» نویسنده وبلاگ غذا که بیشتر برای مجموعه خاطراتش به نام «جولی و جولیا» شناخته می‌شود، درگذشت.به گزارش همشهری آنلاین، «جولی پاول» (Julie Powell)، نویسنده وبلاگ‌ غذا و خاطرات «جولی و جولیان» در سن ۴۹سالگی درگذشت. «اریک پاول» همسر این وبلاگ‌نویس خبر درگذشت او را در گفت‌وگو با «نیویورک‌تایمز» تایید کرد و علت مرگ «جولی» را ایست قلبی ناشی از آریتمی قلب عنوان کرد.

 

«جولی پاول» در سال ۲۰۰۲ و در آستانه ۳۰سالگی‌اش به عنوان منشی که به همراه همسرش و سه گربه زندگی می‌کند، به شهرت رسید. او زمان زیادی را صرف کرد تا تمام ۵۲۴ دستورالعمل غذا در جلد اول کتاب «استاد شدن در هنر آشپزی فرانسوی» نوشته «جولیا چایلد»، آشپز برنامه تلویزیونی و از چهره‌های سرشناس آشپزی فرانسوی در ایالات متحده را امتحان کند.«پاول» به عنوان آشپزی که آموزش ندیده بود، تلاش‌هایش در آشپزخانه برای تهیه این غذاها را در قالب مجموعه خاطرات محبوبی به نام «جولی و جولیا» در یک وبلاگ مستند می‌کرد.مطالب وبلاگ «پاول» در سال ۲۰۰۵ در قالب کتاب پرفروشی به نام «جولی و جولیا: ۳۶۵ روز، ۵۲۴ دستورالعمل، یک آشپزخانه کوچک آپارتمانی» روانه بازار شد.

 

در سال ۲۰۰۹، با اقتباس از این خاطرات، فیلمی با عنوان «جولی و جولیا» با نقش‌آفرینی «مریل استریپ» در نقش «جولیا» و «امی آدامز» در نقش «جولیا چایلد» ساخته شد. این آخرین فیلمی بود که به نویسندگی و کارگردانی «نورا افرون» ساخته شد. این کارگردان در سال ۲۰۱۲ درگذشت.در سال ۲۰۰۹، «پاول» دومین کتابش را منتشر کرد و در آن به بررسی ارتباط او و همسرش پرداخت.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top