به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، از سال گذشته در راستای اجرای ماده ۱۱ قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مؤدیان، بانک مرکزی با همکاری سازمان مالیاتی نسبت به ساماندهی دستگاههای کارتخوان بانکی یا درگاههای پرداخت الکترونیکی اقدام کرد.
در این زمینه، کلیه اشخاص دارای ابزار پرداختهای بانکی باید با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir، فهرست تمامی دستگاههای کارتخوان بانکی و یا درگاههای پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده و نسبت به اتصال آنها به پروندههای مالیاتی قبلی و یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام میکردند که در سال قبل، بالغ بر ۷.۲ میلیون کارتخوان به پرونده مالیاتی متصل و حدود ۳ میلیون کارتخوان نیز غیرفعال شد.
اما در این بین معادل یک میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه کارتخوان نه به پروند مالیاتی متصل و نه غیرفعال شدند که براساس اعلام رئیس کل سازمان امور مالیاتی، بانک مرکزی وعده داده تا در ماه جاری تکلیف این کارتخوانها را مشخص کند.
در این راستا، مهران محرمیان – معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی درباره آخرین وضعیت ساماندهی کارتخوانها اعلام کرد: در حال حاضر با اقداماتی که بین بانک مرکزی، شبکه پرداخت و سازمان امور مالیاتی اتفاق افتاده بیش از ۹۰.۵ درصد از کارتخوانها و ابزارهای پرداخت در کشور پرونده مالیاتی دارند و تعداد کمی حدود ۲۸۰ هزار تا دستگاه کارتخوان باقی مانده که در طی این هفته به این شبکه متصل خواهند شد.
وی ادامه داد: اگر پرونده مالیاتی شبکههای پرداخت، تا زمان داده شده تشکیل نشود، مطابق رویهای که ظرف چند ماه گذشته پیگیری شده، قطع خواهد شد.
بنابراین، در شرایطی که قرار است تا پایان هفته جاری کارتخوانهایی که تکلیف آنها مشخص نشده، غیرفعال و یا به پرونده مالیاتی متصل شوند، براساس آخرین آمار شاپرک، تا پایان تیر ماه سال جاری معادل ۸ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۳۴۸ دستگاه کارتخوان در کشور فعال هستند.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.