گروه فرهنگی: «انیمه» سبک خاصی در انیمیشنسازی است که ژاپنیها استاد و پدیدآورندهی آنند. انیمههای کوتاه و بلند طیف وسیعی از ژانرها را پوشش میدهند و به ردهی سنی خاصی هم محدود نیستند. اما انیمهی عاشقانه به دلیل فضای دلپذیر و رؤیاگونهای که دارد یکی از پرطرفدارترین ژانرها در انیمههای سینمایی است و میتواند برای […]
یکی از ویژگیهای بارز انیمهها، از هر ژانری که باشند، این است که به رئالیسم پایبندی ندارند و بیشتر اوقات، داستانشان در فضایی خیالی و فانتزی اتفاق میافتد. انیمههای عاشقانه هم از این قاعده مستثنی نیستند و بیشتر عنوانهایی که در این فهرست آوردهایم چنین فضایی دارند. این فضای خیالی در کنار داستانپردازی خوب، تماشای انیمههای عاشقانه را به تجربهای متفاوت تبدیل میکند. ضمن اینکه این ژانر نقطهی آغاز مناسبی برای ورود به جهان انیمه به شمار میآید. حالا این شما و این ۸ انیمهی عاشقانه.
۱- نام تو – Your Name – سال ۲۰۱۶
تبادل بدن یکی از مضمونهای تکرارشونده در انیمهها و مانگاهاست که معمولا کارکردی کمدی دارد، اما «نام تو» از این ایده در داستانی استفاده میکند. داستانی درباره دختری روستایی در آرزوی زندگی پسرانه در شهری پررنگ و لعاب و پسر جوانی که از زندگی دیوانهوار و پرمشغلهاش در شهر راضی نیست.
۲- داستان عاشقانه تاماکو – Tamako Love Story-سال ۲۰۱۴
انیمه عاشانه با رنگ و بوی کمدی. داستان عاشقانه تاماکو درباره پسر و دختری نوجوان است که در شهر کوچکی تحصیل می کنند و پس از سوئتفاهم های مختلف، احساس درونیشان را برای همدیگر فاش میکنند. داستان فیلم کمی کند پیش میرود، اما همین آرامش به بیننده اجاز میدهد درگیریهای احساسی شخصیتها را بهتر درک کند.
۳- زمزمه قلب – Whisper Of The Heart- سال ۱۹۹۵
«زمزمه قلب» را استودیو جیبلی افسانهای تولید کرده و مانند اکثر آثار استودیو جیبلی، این انیمه هم در یک کلام فوقالعاده است. داستان دختر و پسری که سر راه یکدیگر سبز میشوند و به نظر میآید که پسر قصد عصبانی کردن دختر را دارد، اما آنها به مرور با امیدها و رویاهای یکدیگر آشنا میشوند.
۴- به سوی جنگل کرمهای شبتاب – Into The Forest Of Fireflies Light- سال ۲۰۱۱
انیمه به «سوی جنگل کرمهای شبتاب» که با تکیه بر فرهنگ و بارهای عامیانهی ژاپنی، داستانی از عشق و فقدان روایت میکند. جین روح جنگل است و هوتارو دختر بچهای که راهش را در جنگل گم می کند و با جین آشنا میشود. اما مشکل اینجاست که دست هیچ انسانی نباید جین را لمس کند، وگرنه جین برای همیشه ناپدید خواهد شد.
۵ – باد برمیخیزد -The Wind Rises- سال ۲۰۱۳
انیمهای به کارگردانی هایائو میازاکی که براساس زندگی واقعی جیرو هوریکوشی ساخته شده است. جیرو که عاشق پرواز است، پی میبرد که به دلیل ضعف چشم نمیتواند پرواز کند و وقتی تصمیم میگیرد مهندس هواپیما شود، مشکلات یکی پس از دیگری از راه میرسند. در میانه همین دردسرهاست که قلب جیرو گرفتار دختر جوانی میشود که چندبار حین رفت و آمد او را دیده.
۶- باغی از کلمات -The Garden Of Words- سال ۲۰۱۳
داستان رابطهی پسر نوجوانی که اشتیاقش کفشدوزی است و زنی با هویت رازآلود. محل ملاقات این دو نفر سرپناهی دنج در گردشگاهی زیبا است و وقتی با یکدیگر آشناتر میشوند، چرخشی تراژیک در داستان اتفاق میافتد. زیبایی تصویر و اشاره به فرهنگ عامیانه ژاپن این «باغی از کلمات» را جذابتر کرده است.
۷- قلعه متحرک هاول -Howl’s Moving Castle- سال ۲۰۰۴
یکی از مشهورترین ساختههای میازاکی با نام Howl’s Moving Castle که برداشتی آزاد از کتابی به همین نام است. هاول که جادوگری مرموز است، دختر ساده دلی به نام سوفی را نجات میدهد و رابطه این دو نفر حسادت جادوگر زبالهها را برمیانگیزد. فیلم مضمون ضدجنگ عمیقی دارد و گفته میشود میازاکی تحت تاثیر حمله آمریکا به عراق این انیمه را ساخته است.
۸- دختری که در زمان پرید -The girl Who Leapt Through Time- سال ۲۰۰۶
در «دختری که در زمان پرید» وقتی ماکاتو پی میبرد که میتواند در زمان سفر کند، از این قدرت ویژه برای حل مشکلات ریز و درشت خود استفاده میکند. مشکل از جایی آغاز میشود که ماکاتو میفهمد با پریدن در زمان نمیشود قلب کسی را به دست آورد و قدرت سفر در زمانش همیشگی نیست.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.