امروز: شنبه, ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 1 جماد أول 1446 | 2024-11-02
کد خبر: 30996 |
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰ | ارسال توسط : |
216 بازدید
۰
| 5
ارسال به دوستان
پ

یک فعال حوزه کار، بهترین راه برای خانه دار شدن کارگران را تشکیل تعاونی های مسکن کارگری و اختصاص زمین رایگان به آنها می داند. به گفته وی اجاره بها به خصوص در حاشیه شهرها کمر کارگران را شکسته و لازم است دولت به بحث مسکن کارگران ورود کند.

رحمت الله پورموسی در گفت وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، تامین مسکن ارزان را از مطالبات کارگران عنوان کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت اجاره بهای مسکن به خصوص درحاشیه شهرها سرسام آور است و اجاره بها کمر کارگران را شکسته است به نحوی که کارگران توان پرداخت اجاره های سنگین مسکن را ندارند.

وی افزود: هزینه های مسکن و اجاره بها بخش اعظمی از هزینه های سبد معیشت خانوارهای کارگری را شامل می شود و اگر دولت به بحث مسکن کارگران ورود کند تا آنها از حالت اجاره نشینی خارج شوند کمک بزرگی به سبد معیشت کارگران خواهد بود.

این فعال حوزه کار با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن، گفت: این طرح با هدف خانه دار شدن اقشار مختلف جامعه به راه افتاده و جنبه عمومی دارد ولی اگر بخواهیم به طور ویژه کارگران را درنظر بگیریم می توانیم در قالب تعاونی های مسکن اقدام کنیم.

پورموسی گفت: معتقدم بهترین راهکار برای خانه دار شدن کارگران، ‌تعاونی های مسکن کارگری است که می توان آن ها را به تشکل‌های کارگری واگذار کرد یا تعاونی های مسکن کارگری را با عضویت کارگران تشکیل داد.

به گفته وی، با توجه به آنکه کارگران توان پرداخت اقساط وام های مسکن را ندارند، باید زمین به طور رایگان اختصاص یابد و اگر امتیازات خاصی به لحاظ پرداخت تسهیلات و ساخت و ساز درنظر گرفته می شود، این امتیازات برای کارگران ویژه و جداگانه باشد.

این فعال حوزه کار گفت: ساخت و ساز از طریق تعاونی های مسکن کارگری ارزان تر و مقرون به صرفه تر است و موجب می شود کارگران زودتر خانه دار شوند.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top