امروز: جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 29 ربيع ثاني 1446 | 2024-11-01
کد خبر: 29486 |
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲ | ارسال توسط : |
164 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

محمود معتقدی بر این باور است که شاعران کسانی هستند که جهان را در بهار به گونه‌ای دوباره می‌بینند و به قدمت جدی گرفتن بهار در ادبیات و شعر اشاره می‌کند.

این شاعر پیشکسوت در گفت‌وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا درباره نگاه خود به بهار و نمود این فصل در شعرهایش گفت: فصل‌ها همواره در گذر زمان به‌خاطر شرایط خاص هوایی و به قول معروف داستان‌های دیگر جا عوض می‌کنند. ولی آن‌چه مسلم است این دگردیسی‌ست که اتفاق می‌افتد؛ چهار فصل با مشخصه‌های خاص‌شان به میان می‌آیند و انسان با آن‌ها همراه و گاهی درگیر می‌شود.

او افزود: آن‌چه مسلم است و از طبیعت می‌توان یاد کرد، فضای بهاری آن است که خیلی‌ها برای نو شدن جهان از آن یاد می‌کنند و این چیزی است که در جامعه ایرانی ما هم از دیرباز در قالب جشن باستانی نوروز قدمت تاریخی فراوانی دارد و این نشان می‌دهد ایرانی‌ها بیش از هر جامعه دیگری در این زمینه به آمدن بهار و زاییده شدن طبیعت اهمیت زیادی می‌دهند.

محمود معتقدی سپس به نگاه شاعران به بهار پرداخت و بیان کرد: از این نظر، به نظر من شاعران کسانی هستند که جهان را در بهار به گونه‌ای دوباره می‌بینند. و حتما و همواره سعی می‌کنند این جشن بزرگ را به نوعی بازتاب دهند.

این شاعر در عین حال گفت: از شعرهای کلاسیک گرفته تا امروز که جامعه ما فضاهای فراوانی را طی کرده، می‌توان به این نکته توجه کرد که پیشینیان ما در حوزه ادبیات و شعر هم همواره آمدن بهار را جدی می‌گرفتند و از آن یاد می‌کردند. ما هم امروزه با همه شرایطی که دوروبرمان می‌گذرد، از این مسئله غافل نیستیم. هر کسی به اندازه دانش و نگاهی که به جهان و طبیعت دارد، آمدن بهار را پاس می‌دارد و سعی می‌کند به نوعی از این بهار در آثارش صحبت کند. 

محمود معتقدی همچنین در ادامه برای مخاطبان انعکاس روز و به نقل از ایسنا از بهاریه‌های خود خواند.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top