به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در حاشیه گفت وگوی هفته وزارت آموزش و پرورش که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد با بیان اینکه چهار حوزه توسعه مهارت، کودکان بازمانده از تحصیل، رفع محرومیت های آموزشی، توسعه تعاونی ها و تقویت فرهنگ کار و اشتغال و کارآفرینی عرصه های مشترک بین دو وزارتخانه است که در این بار ه گفت وگو کردیم گفت: طی سال گذشته زمینه های مختلفی برای همکاری بررسی شده است و امروز به طور خاص درباره توسعه تعاونی ها و ارائه همکاری ها و کمک های وزارت رفاه به حوزه تعاونی های وزارت آموزش و پرورش توافق نامه ای را امضا کردیم.
وی درباره پرداخت حق التدریس فرهنگیان و در پاسخ به اینکه اگر مبنای محاسبه حق التدریس شاغلین تفاوتی نکرده علت دریافتی کمتر چیست؟ گفـت: درباره ساعت کار همکاران و نحوه پرداخت، قاعده جدیدی وضع نکردیم، بر خلاف اینکه شایعه کردند ۳۵ دقیقه لحاظ شده است، به هیچ وجه ۳۵ دقیقه ای محاسبه نشده و حق التدریس ها بر اساس گزارشی که ادارات شهرستان ها از عملکرد همکاران داده اند، محاسبه شده و اگر گزارش ها با عملکرد همکاران ما منطبق نیست می توانند مراجعه کنند تا بررسی شود.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه معلمان اعلام کرده اند مبلغی که برایشان واریز شده یک سوم مبلغی است که سال گذشته دریافت می کرده اند گفت: ما هنوز کل مبلغ حق التدریس را پرداخت نکرده ایم، همچنان حق التدریس نیمه اول سال جاری باقی مانده و امید است تا آخر سال بپردازیم. مبلغ واریزی کل مبلغ حق التدریس همکاران نبوده و مبلغی را که دریافت کردیم به استان ها ابلاغ کردیم و آنها در همان چارچوب سال های گذشته محاسبه کرده و پرداخت می کنند و قطعا پرداخت های دیگری هم در راه خواهد بود. بنای ما این بوده که تا پایان سال گذشته را تسویه کنیم اما اینکه نتیجه چه بوده باید گزارش استان ها برسد.
وی در واکنش به اینکه برخی معلمان اعلام کرده اند اگر واریزی ها اینگونه باشد از ادامه تدریس معذورند؟ گفت: نه خیر اینطور نیست. مطمئن باشید.
حاجی میرزایی همچنین درباره گلایه گروه های مشمول استخدامی که به دانشگاه فرهنگیان معرفی شده اند و باید آزمون اصلح و حدنصاب نمره ۷۰ درصد را کسب کنند گفت: این امر کاملا با قانون منطبق است و آنها که یک سال دوره آموزشی ببینند باید مهارت لازم را کسب کنند، این یک دوره تفننی نیست و یک دوره جدی است. در پایان هر دوره آموزشی آزمون گرفته می شود و چیز جدیدی نیست.
وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: شرط ورود به دانشگاه فرهنگیان ۲۴ سال است، سال قبل بسیاری همکاران متقاضی بودند و توصیه شورای عالی آموزش و پرورش هم افزایش سن بود و آن را به ۲۴ سال افزایش دادیم.
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.