به نقل از ترکیش نیوز، بر اساس نتایج تحقیقات موسسه تحقیقاتی Riken و دانشگاه کوبه ژاپن این یافته نشان میدهد که استفاده از دستگاههای رطوبت ساز ممکن است در محدود کردن عفونت در مکانهایی که امکان تهویه از طریق پنجره وجود ندارد، کمککننده باشد.
محققان از ابررایانه Fugaku (سریعترین ابر رایانه جهان) برای مدلسازی انتشار و جریان ذرات ویروسی افراد آلوده در محیطهای مختلف داخلی استفاده کردند.
بر اساس شبیهسازی، رطوبت هوا کمتر از ۳۰ درصد منجر به افزایش بیش از دو برابر میزان ذرات آئروسل در مقایسه با سطح رطوبت ۶۰ درصد یا بالاتر میشود.
این مطالعه همچنین نشان داد که محافظهای شفاف صورت بهاندازه ماسکها در جلوگیری از انتشار آئروسل موثر نیستند. از دیگر نتایج این تحقیق افزایش خطر انتقال کرونا در افرادی است که در کنار یکدیگر غذا میل میکنند.
در این تحقیق تاکید شد: تعداد خوانندگان در گروههای کر نیز برای کاهش انتقال ویروس کرونا باید محدود و با فاصله باشد.
در مورد افزایش میزان ویروس کووید-۱۹ از طریق هوا توافق زیادی بین متخصصان بهداشت وجود دارد؛ مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالاتمتحده (CDC) در ماه جاری دستورالعمل خود را اصلاح کرد و گفت این عامل بیماریزا میتواند ساعتها در هوا باقی بماند.
گروه تحقیقاتی Riken به سرپرستی ماکوتو تسوبوکورا پیشازاین نیز از ابررایانه Fugaku برای مدلسازی شرایط انتقال ویروس در قطارها، فضاهای کاری و کلاسهای درس استفاده کرده است.
قابلتوجه است، این شبیهسازیها نشان میدهد که باز شدن پنجرهها در قطارهای مسافرتی میتواند تهویه را دو تا سه برابر افزایش دهد و غلظت میکروبهای محیط را کاهش دهد.
تسوبوکورا گفت: ” اعتمادبهنفس بیاساس افراد در برابر مقابله با عفونت کووید-۱۹ صرفا به دلیل نامرئی بودن آن است. “
انتهای پیام
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.