امروز: سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 22 شوال 1445 | 2024-04-30
کد خبر: 10673 |
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷ | ارسال توسط : |
279 بازدید
۰
| 8
ارسال به دوستان
پ

پژوهشگران ژاپنی در بررسی جدید خود دریافتند که سن نمی‌تواند در آسیب‌پذیری نسبت به کووید-۱۹ موثر باشد اما در شدت بیماری و مرگ و میر ناشی از آن موثر است.

به گزارش انعکاس روز و به نقل از ایسنا و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، دانشمندان در بررسی جدیدی دریافته‌اند که سن افراد نشان نمی‌دهد که احتمال ابتلای آنها به کووید-۱۹ چقدر است اما گسترش نشانه‌ها، پیشرفت بیماری و میزان مرگ و میر، به سن بیمار بستگی دارد.

از ابتدای همه‌گیری تاکنون، میزان گسترده‌ای از مرگ و میر پدید آمده و نشان داده که شدت نشانه‌ها و میزان مرگ و میر در افراد مسن‌تر، بیشتر است.

گروهی از دانشمندان “دانشگاه هوکایدو”(Hokkaido University) ژاپن، داده‌های به دست آمده از ژاپن، اسپانیا و ایتالیا را بررسی کردند و دریافتند که اگرچه شدت نشانه‌های کووید-۱۹ و میزان مرگ و میر ناشی از آن با سن مرتبط است اما میزان آسیب‌پذیری نسبت به کووید-۱۹ به سن ارتباطی ندارد.

دلیل مرگ و میر در افراد مسن‌تر می‌تواند ناشی از دو عامل باشد؛ میزان آسیب‌پذیری آنها نسبت به بیماری با توجه به سن که در تعداد بیماران مشخص می‌شود و احتمال قرار گرفتن آنها تحت تاثیر نوع شدید بیماری که در میزان مرگ و میر مشخص می‌شود. این عوامل نمی‌توانند به درک کامل کووید-۱۹ کمک کنند.

دانشمندان، داده‌های جمع‌آوری شده را بررسی کردند تا بفهمند که آیا ارتباطی میان سن، آسیب‌پذیری و شدت بیماری وجود دارد یا خیر. بررسی‌ها نشان می‌دهند که به رغم تعداد قابل توجه مرگ و میر در سه کشور مورد بررسی، نقش سن در بروز مرگ و میر مانند بقیه کشورها بوده است.

دانشمندان در این پژوهش، یک مدل ریاضی ابداع کردند تا میزان آسیب‌پذیری هر گروه را در شرایط متفاوت مورد بررسی قرار دهند. آنها سطح تماس انسان به انسان و سطح محدودیت فعالیت‌های خارج از خانه را نیز در هر گروه مورد بررسی قرار دادند.

این مدل نشان داد که اگر سن بر شدت مرگ و میر موثر نباشد، حساسیت در مورد این موضوع لازم نیست. بررسی‌های صورت گرفته با این مدل نشان داد که سن، بر آسیب‌پذیری نسبت به کروناویروس تاثیری ندارد اما شدت بیماری و میزان مرگ و میر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این پژوهش، در مجله “Scientific Reports” به چاپ رسید.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top