امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 42099 |
تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹ | ارسال توسط : |
49 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به بازتوزیع بخش عمده بودجه تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در دو نوبت، گفت: بالغ بر ۹۵ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی از این محل دریافتی داشته‌اند.

دکتر عباس عبادی در گفت‌وگو با انعکاس روز و به نقل از ایسنا، درباره آخرین وضعیت پرداخت حقوق پرستاران بر اساس قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، ‌ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ مجموعه اعتباری که از بودجه ۵۰۰۰ میلیارد تومانی تعرفه گذاری خدمات پرستاری از سازمان برنامه و بودجه به بیمه‌های پایه پرداخت شده است، ۳.۴ همت (هزار میلیارد تومان) بوده است که بخش اعظم مقادیر مربوط به سازمان بیمه سلامت طی دو نوبت به دانشگاه‌های علوم پزشکی بازتوزیع شده است.

وی افزود: البته شاید موارد محدود و موردی وجود داشته باشد که هنوز بازتوزیع انجام نشده باشد، اما بالغ بر ۹۵ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی از این محل دریافتی داشته‌اند.

او درباره بودجه تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که افتاد این بود که با کمک مجلس شورای اسلامی، ‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری مانند سایر تعرفه‌های درمانی در سرانه سلامت جای گرفت و وقتی این موضوع وارد سرانه سلامت می‌شود دیگر کف و سقفی برای آن قائل نیستیم. بر این اساس بسته به علمکرد هر پرستار بیمه‌ها مکلف به پرداخت وجوه هستند.

بیشتر بخوانید:

پرستاران تهرانی از محل «قانون تعرفه‌گذاری» چقدر دریافت کردند؟

وی در پاسخ به سوالی درباره تکلیف محاسبه مبالغ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری که قرار بود از اول دی ماه ۱۴۰۰ در نظر گرفته شود، تصریح کرد: سازمان‌های بیمه‌گر تعهدی در نهاد ریاست جمهوری در حضور معاونت اجرایی به وزارت بهداشت دادند که باید در رابطه با سه ماهه پایانی سال قبل هم پرداختی داشته باشند. البته این کار  هنوز انجام نشده است و فعلا به عنوان طلب همکاران پرستار شناخته می‌شود و ما پیگیر وصول آن هستیم.

وی با اشاره به نزدیکی به برگزاری انتخابات سازمان نظام پرستاری، بیان کرد: سازمان نظام پرستاری یک دستاورد حرفه‌ای است که مرهون زحمات همکاران ما در ادوار گذشته بوده است و تاکید بنده مشارکت حداکثری همکاران پرستار است تا همکاران موثر شانس حضور در هیئت مدیره‌ها و شورای عالی سازمان را داشته باشند و این سازمان نیز به حرفه‌مند شدن رشته پرستاری و ایفای حقوق مردم در جهت دریافت خدمات با کیفیت پرستاری کمک کند.

انتهای پیام

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

آرشیو

Scroll to Top